مديركل كميته امداد امام خميني (ره) استان مركزي با اعلام این خبر در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: از این تعداد 80 هزار خانوار به صورت موردی ومستمر مورد حمایت می باشد که خدمات مختلفی از جمله فرهنگی، جهزیه،اطعام، قرض الحسنه، اشتغال و حقوقی را در بردارد.
محسن وليئي بیشترین حمایتها را با 47 درصد مربوط به فوت سرپرست خانوار برشمرد و اظهارداشت: 35 درصد کارافتادگی،شش درصد طلاق و پنج درصد بدلیل بیماری سرپرست و مابقی به دلایلی مانند بدسرپرستی معلولین و زندانیان تحت پوشش این نهاد قرار دارند.
وی اشتغالزایی را راه برون رفت از مشکلات خانواده های نیازمند برشمرد و بیان داشت: در سه ماهه سال جاری 510 شغل با اعتباری بالغ برسه میلیارد و 350 میلیون تومان از محل اعتبارات کمیته امداد و بانک های عامل ایجاد شده است.
اشتغالزایی راه برون رفت از مشکلات خانواده های نیازمند
وي شغل هاي ايجاد شده را در بخش هاي دامپروري، كشاورزي، باغداري، صنايع دستي، فعاليت هاي صنعتي و خدماتي عنوان کرد و گفت: بيش از ۱۲ هزار مورد نظارت فني و ناظرين بخش خصوصي بر طرح هاي اشتغالزاي اين استان صورت گرفته است.
وليئي از بافت ۴۵۶ متر مربع فرش توسط قاليبافان تحت پوشش اين نهاد خبر داد و خاطرنشان کرد: از این طريق يك ميليارد و ۸۱۰ ميليون ريال درآمد براي اين افراد به دست آمده است.
وي با اشاره به اینکه مددجويان تحت حمايت اين نهاد توليد سه درصد محصولات زراعي، غلات و حبوبات و دو درصد محصولات باغي اين استان را برعهده دارند گفت: بيش از ۱۱۴ هزار راس دام سبك و سنگين در دامپروري هاي اين نهاد وجود دارد كه با فعاليت اين واحدها، هشت درصد گوشت و پنج درصد شير اين استان توليد مي شود.
تشکیل کمیته ساماندهی اشتغال روستاییان
مديركل كميته امداد امام خميني (ره) استان مركزي از تشکیل کمیته ساماندهی اشتغال روستاییان خبر داد و گفت: اين كميته مسووليت ساماندهي اشتغال در روستاها و شهرهاي زير ۲۵ هزار نفر را برعهده دارد و در سه ماهه نخست امسال، كميته ساماندهي اشتغال روستاييان با مسووليت استانداري مركزي و دبيري كميته امداد اين استان تشكيل شده است.
وي با بیان اینکه در اين مدت در این کمیته يك هزار و ۲۰۰ پرونده تكميل و آماده ارسال به بانك هاي عامل است اظهار كرد: طرح ساماندهي حمل و نقل روستايي نيز امسال در اين استان شكل گرفته و در سه ماه نخست امسال ۴۵ نفر شناسايي و براي اخذ كارت سوخت و جذب تسهيلات بانكي به پايانه ها و بانك هاي عامل معرفي شده اند.
5395 فرصت شغلي براي مددجويان تحت حمايت اين نهاد ايجاد می شود
وليئي بيان كرد: پيش بيني شده تا پايان سال جاري پنج هزار و ۳۹۵ فرصت شغلي براي مددجويان تحت حمايت اين نهاد ايجاد شود و در اين راستا ۴۹۰ ميليارد ريال اعتبار نيز در نظر گرفته شده است و تمام تسهيلات و اعتبارات حوزه اشتغال اين نهاد براي مددجويان به صورت قرض الحسنه و با كارمزد چهار درصد است.
مديركل كميته امداد امام خميني (ره) استان مركزي افزود: ۲۰ هزار و ۵۴۰ مددجوي اين نهاد تحت پوشش بيمه خدمات درماني شهري هستند كه پيش بيني شده تا پايان سال جاري در حوزه درمان اين افراد ۱۸ ميليارد ريال اعتبار هزينه شود.
ولیئی بیان داشت:پیش بینی سال جاری ما بر این است که این میزان پوشش به یک میلیارد و 800 میلیون تومان در حوزه درمان هزینه داشته باشیم.
وی با بیان اینکه بیش از 180 مرکزی درمانی طرف قرارداد با کمیته امداد در استان مرکزی می باشد افزود: سال گذشته یک میلیارد و 400 میلیون تومان هزینه های درمانی کمیته امداد در سطح استان بوده است همچنین جهت کمک به رفع سوء تغذیه کودکان یک هزار و 100 کودک زیر 6 سال مورد حمایت قرار گرفته است که بالغ بر 315 میلیون تومان اعتبار اختصاص یافته است.
این مقام مسئول با بیان اینکه پنج هزار و 628 نفر معرفی شده از طرف کمیته امداد به تامین اجتماعی می باشند اظهارداشت: در سال گذشته بیش از چهار میلیارد تومان توسط کمیته امداد به حساب تامین اجتماعی استان مرکزی واریز شده است.
11هزار و 437 خیر ونیکوکار برای اکرام ایتام
وی با بیان اینکه در طرح اکرام و ایتام 11هزار و 437 خیر ونیکوکار وجود دارد افزود: نیکوکاران و خیران ما در سطح استان و خارج از کشور سرپرستی سه هزار و 100 یتیم را برعهده دارند که سال گذشته بیش از سه میلیارد و 800 میلیون تومان حامیان به حساب ایتام واریز کرده اند.
ولیئی ادامه داد: سال جاری پیش بینی ما براین است که تعداد حامیان با 2500 مورد افزایش به 15 هزار و 52 حامی برسد که از لحاظ میانگین پرداختی توسط هر حامی در هر ماه 103 هزار تومان به هر یتیم واریز شود که در سطح استان شهر تفرش باواریزی ماهیانه 254 هزار تومان بالاترین سرانه پرداخت را داراست.
مديركل كميته امداد امام خميني (ره) استان مركزي افزود: در حوزه فرهنگی در حال حاضر پنج هزار و 400دانش آموز از خدمات تحصیلی کمیته امداد امام خمینی (ره) بهره مند می باشند که که سال گذشته 125 میلیون تومان در راستای خدمات فرهنگی برای دانش آموزان هزینه شده است.
ولیئی بابیان اینکه اطعام نیازمندان در قالب سفره یا سبدهای ایتام 611 میلیون تومان می باشد افزود: اطعام نیامندان نسبتبه سال گذشته 20 درصد افزایش داشته است.
اختصاص شش میلیارد و 110 میلیون ریال به منظور اجرای طرح اطعام نیازمندان
ولیئی در بخش دیگری از سخنان خود از اختصاص شش میلیارد و 110 میلیون ریال به منظور اجرای طرح اطعام نیازمندان در ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: در ماه مبارک رمضان امسال نیز همچون سالهای گذشته طرح اطعام نیازمندان توسط این نهاد در ماه رمضان به اجرا در میآید که اعتبار تخصیص یافته به این طرح نسبت به سال گذشته 20 درصد افزایش داشته است.
وی همچنین از برگزاری جشن گلریزان به منظور آزادسازی زندانیان با همکاری ستاد دیه خبر داد و گفت: جشن گلریزان به منظور آزادسازی زندانیان جرایم غیر عمد 13 مردادماه همزمان با بیست و ششم ماه مبارک رمضان در هتل امیرکبیر اراک برگزار میشود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان مرکزی با اشاره به برپایی نمایشگاه ضیافت اظهار داشت: این نمایشگاه با هدف عرضه دستاوردها و تولیدات مددجویان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی در چهار شهر اراک، ساوه، خمین و شازند از دوم مردادماه برپا خواهد شد.
وی پیرامون طرح اطعام و احسان در ماه رمضان اظهار داشت: همزمان با ولادت امام حسن مجتبی و همچنین 21 ماه مبارک رمضان غرفههای طرح اکرام و ثبتنام از حامیان و سفرههای اطعام به منظور بازدید خیران و نیکوکاران و مسئولان از خانوادههای نیازمندان در سطح استان شکل خواهد گرفت.
وی در ادامه با بیان اینکه مردم این استان سال گذشته بیش از دو میلیارد و 900 ریال زکات فطره خود را به کمیته امداد امام خمینی پرداخت کردندهاند، اظهار داشت: پیشبینی میشود امسال این میزان به دو برابر افزایش یابد.
نظر شما