به گزارش خبرنگار مهر، ورود تبلت و نحوه استفاده از آن چند سالی است که از سوی مسوولان آموزش و پرورش مطرح شده است، اما در هر سال ورود تبلت به مدارس همراه با حرف و حدیث هایی بود. این هفته رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرورش خبر از ورود آزمایشی تبلت به برخی از مدارس را داده است تا در صورت موفقیت آمیز بودن طرح، استفاده از آن برای دانش آموزان سراسر کشور امکانپذیر باشد.
یوسف نوری، اعلام کرده است: در صورتیکه امکان بومی سازی تبلت برای دانش آموزان وجود داشته باشد، پس از بررسی نهایی و مثبت بودن نتایج ارزیابی از مهر ماه سال آینده، تبلت به مدارس وارد می شود.
ورود تبلت به مدارس پایتخت
در این زمینه نیز سید علی یزدی خواه مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران اعلام کرده است: از سال تحصیلی جدید تبلت در سه کلاس از هر مدرسه در سه منطقه از شهر تهران به مدارس داده می شود تا مرحله آزمایشی آن طی شود و نتایج آن مورد ارزیابی قرار گیرد.
او که در این هفته به همراه وزیر آموزش و پرورش بازدیدی از مدارس هوشمند منطقه 16 تهران داشته است، گفته بود: کمترین تعداد مدارس هوشمند را مربوط به مدارس غیردولتی است که برای امسال با پنج درصد افزایش شهریهای که برای هوشمند سازی مدارس در نظر گرفتهایم، مقرر شده مدارس غیر انتفاعی نیز خود را با طرح هوشمندسازی همراه کنند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر چهار درس در مدارس به صورت محتوای الکترونیکی ارائه میشود، از اجرای طرح تبلت دانش آموزی خبر داد و گفت: در این طرح از تبلت بدون سیم کارت برای دانش آموزان استفاده میشود و مقرر شده به صورت آزمایشی در سه منطقه از شهر تهران و در هر منطقه برای سه کلاس، این طرح اجرایی شود.
بی اطلاعی وزیر آموزش و پرورش از زمان برگزاری آزمون مربیان پیش دبستانی
وزیر آموزش و پرورش در آخرین روزهای کاری خود در دولت دهم از افزایش 150 هزار نفری آمار دانش آموزان خبر داده و گفته است:با آمارهای به دست آمده از تعداد ثبت نام دانش آموزان در مدارس کل کشور، تعداد دانش آموزان سال تحصیلی جدید نسبت به سال گذشته 100 تا 150 هزار نفر افزایش داشته است که این افزایش مربوط به دانش آموزان در پایه اول ابتدایی است.
به گفته حمیدرضا حاجی بابایی ظهر سال گذشته 12 میلیون و 300 هزار دانشآموز در سراسر کشور در مدارس ثبت نام کردند که امسال این تعداد 100 تا 150 هزار نفر افزایش یافته است.
او همچنین درباره زمان برگزاری آزمون مربیان پیش دبستانی ابراز بی اطلاعی کرده و توضیح داده است: این موضوع را به همراه اعتبارات و مجوزهای آن در حال پیگیری هستیم و در هر زمانی که معاونت نظارت راهبردی ریاست جمهوری و سایر دستگاههای مربوطه مجوزهای لازم را صادر کنند، نسبت به اجرای آن و برگزاری آزمون اقدام خواهیم کرد.
اعتراض به طرح عجولانه رتبه بندی معلمان
نظام رتبه بندی معلمان ابتدای تیرماه و در آخرین روزهای کاری دولت دهم تصویب و ابلاغ شد و آموزش و پرورش موظف به اجرای آن حداکثر در طول مدت سه سال شد. مصوبه ای که منجر به ایجاد نگرانی هایی در میان فرهنگیان درباره نحوه رتبه بندیشان شده است.
مهدی بهلولی کارشناس آموزشی در این زمینه گفته است: رتبه بندی معلمان زمینه ای برای افزایش حقوق و انگیزه معلمان برای ارتقای سطح آموزشی کشور است اما در شیوه ارائه شده رتبه بندی معلمان نه تنها انگیزه معلمان افزایش پیدا نمی کند بلکه به نوعی این نحوه رتبه بندی توهین به جامعه فرهنگیان است.
به گفته اودر متن این لایحه که روی سایت آموزش و پرورش نیز قرار گرفته، آمده است که در مدت سه سال، نظام رتبه بندی فرهنگیان و استخدام آنها دستخوش دگرگونی هایی جدی می شود. تغییر و تحول در وضعیت فرهنگیان شامل افزایش حقوق، ارتقای سطح آموزش، کم کردن تعداد کلاسهای درسی، افزایش انگیزه معلمان و ... است. اما معلمان برای رتبه بندی باید در سال دو تا سه بار در آزمونهای ادواری شرکت کنند. حال سوال این است که معلم را هم سطح یک دانش اموز تلقی کرده اند، که باید برای اثبات سطح سواد خود در سال دو تا سه بار آزمون دهد؟»
به اعتقاد بهلولی برگزاری آزمون های ادواری برای معلمان توهین به این قشر است. وزیر آموزش و پرورش بارها و بارها اعلام کرده است که با رتبه بندی معلمان، آنها نیز همتراز اساتید دانشگاه می شوند. آیا از اساتید دانشگاه نیز سالی دو تا سه آزمون گرفته می شود.
این اعتراض در شرایطی است که حتی نمایندگان مجلس شورای اسلامی از تعجیل دولت برای تصویب رتبه بندی معلمان متعجب شده، چرا که مجلس نیز در حال بررسی نحوه رتبه بندی معلمان بود تا به تصویب برسد.
ورود کلاسهای کانون زبان به مدارس از سال تحصیلی جدید
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش در اظهار نظری جدید اعلام کرده است: فعالیت کلاسهای کانون زبان در داخل مدارس از ابتدای مهرماه شکل اجرایی به خود می گیرد و موسسات کانون زبان در صورت تمایل و استقبال مدارس مجاز به تشکیل این کلاسها در داخل مدارس هستند.
ابراهیم سحرخیز توضیح داده است: بخشنامه تشکیل کلاسهای زبان در داخل مدارس به تمامی استانها ابلاغ شده است و اگر کانون آمادگی برای حضور در مدارس را داشته باشد، می تواند از مهرماه امسال کلاسهای زبان را در داخل مدارس تشکیل دهد.
به گفته وی، فعالیت کلاسهای کانون در داخل مدارس به معنای تعطیلی موسسات کانون در بیرون از مدرسه نیست و این کانونها در کلاسهای خارج از مدرسه همچنان به فعالیت خود ادامه می دهند و کانون زبان در صورت تمایل می تواند از سال تحصیلی جدید به مدارس نیز راه پیدا کند.
اعتراض یک نماینده مجلس به پرداخت وام به معلمان تهرانی
"اگر قرار است به فرهنگیان امتیازی تعلق گیرد و این امتیاز تنها شامل فرهنگیان تهرانی شود بسیارناعادلانه خواهد بود." این را محمد باقر عبادی عضو کمیسیون آموزش مجلس گفته و تاکید کرده است: عطای وام به فرهنگیان استان تهران به دلیل لحاظ نکردن فرهنگیان مناطق محروم ناعادلانه است.وقتی این امکان وجود دارد که همه فرهنگیان از امتیازی بهرهمند شوند چرا این امتیاز فقط باید شامل تعداد خاصی از فرهنگیان شود.
او به مشکلات معیشتی فرهنگیان در شهرستانها اشاره کرد و افزود: فرهنگیانی که در مناطق دور افتاده و محروم خدمت میکنند بسیاری در مضیقه هستند از همین رو میطلبد که توجه بیشتری به آنها شود.
نظر شما