به گزارش خبرنگار مهر: جلال فیاضی ظهر پنچشنبه در ششمین نشست هماندیشی قرآن اظهار کرد: ترویج آموزههای قرآنی در نظام مدیریتی کشور ضروری است چرا که تجلی آموزههای قرآنی در اندیشه فردی مدیران موجب برقراری عدالت و رشد و توسعه کشور می شود.
وی ادامه داد: مدیرانی که به آموزه های قرآنی توجه می کنند دارای صداقت در کار، حسن خلق و روحیه امانت داری هستند.
منتخب چهارمین دوره شورای شهر مشهد یادآور شد: مدیران در نظام مدیریتی باید ضمن بهرهگیری از بودجهها، رعایت عدالت، تبعیض، خدمتدهی به اقشار محروم جامعه و ایجاد فرصتهای برابر آموزههای قرآنی و دینی را در فعالیت خود مدنظر قرار دهند.
فیاضی بیان کرد: توجه به آموزه های قرآنی موجب می شود مدیران دستگاه ضمن نگاه به اسناد بالادستی با رویکرد مبتنی بر عدالت گام بردارند و به ایجاد جامعه ای سالم و فرهنگسازی کمک کنند.
وی یادآور شد: بی تردید توانایی مردم در فهم و خواندن قرآن بسیار اهمیت دارد و از سویی مدیران دستگاه های گوناگون که متولی ترویج فعالیتهای قرآنی هستند، باید آموزههای قرآنی را در حوزه فردی و اجتماعی در جامعه مدیریت کنند.
منتخب چهارمین دوره شورای شهر مشهد با تاکید بر اینکه آموزههای قرآنی شامل دو بخش آموزههای فردی در فرهنگ قرآنی و آموزههای قرآنی در بعد اجتماعی است، عنوان کرد: آموزههای فردی، ابعاد فردی همه آحاد جامعه از جمله مدیران را در برگیرد و در بخش دوم آموزههای قرآنی در بعد اجتماعی جامعه است که مدیران باید این آموزهها را هم در نگاه اجتماعی، فردی و هم در برنامهریزیهای خود جای دهند.
نظر شما