اسدالله حسنزاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ظرفیت بسیار بالایی چون موقعیت مکانی و همجواری با هفت شهرستان، جمعیت نیم میلیون نفری، سوابق بالای تاریخی و جاذبههای بالای کردشگری در این شهرستان داریم.
قائم مقام دانشکده علوم پزشکی نیشابور با اشاره به اینکه تعداد تخت بیمارستانی نیشابور در سطحبندی خدمات درمانی به هزار تخت در برنامه پنجم توسعه افزایش مییابد، بیان کرد: برای جذب متخصص و فوق تخحصص مشکل نداریم.
حسن زاده با بیان اینکه دانشجو یا عضو هیئت علمی یا کارمند متقاضی خروج از نیشابور کم داریم، افزود: 30 هکتار در فضای پردیس همراه با اقدامات توپوگرافی و نقشهبرداری برای ایجاد شش دانشکده تهیه شده است.
وی با بیان اینکه تاسیس دانشکده بهداشت جزء مصوبات سفر چهارم ریاست جمهوری بوده است، گفت: مسجدی با متراژ هزار متر مربع در حال ساخت است و تاکنون 530 میلیون تومان برای ساخت آن هزینه شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: مجوز بیمارستان 340 تخت خوابی که زمین آن تهیه شد نیز اخذ شده است.
حسن زاده با اشاره به اینکه در زمینه تجهیزات، دستگاههای سیتیاسکن، سنگشکن وMRI خریداری شد، افزود: ساخت بیمارستان سوم دولتی نیشابور در دست مسکن و شهرسازی است که فقط تغییراتی در کروکی ایجاد شد و کار طبق روال پیش میرود که البته سال قبل بهدلیل محدودیت اعتبار نتوانستیم در بحث ساخت کار چندانی بکنیم.
وی اظهار کرد: دو ساختمان در خیابان رازی برای مباحث آموزشی و ساختمانی برای فعالیت ستادی خریداری شده است.
نظر شما