نوذر رودنیل در گفتگو با خبرنگار مهر، با انتقاد از فریدون اصفهانیان خاطرنشان کرد: از زمانی که اصفهانیان آمده، اکثر مصاحبههای وی خلاف مقررات بوده است. وی به شخص کفاشیان، نبی، عسگری و دیگر مسئولان فدراسیون حمله کرده که در این باره بارها به اصفهانیان تذکر داده شده، چرا که خودش هم عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال است.
وی افزود: اصفهانیان فوتبال و داوری ما را مختل کرده و در بخش داوری سردرگمی به وجود آورده است. او خودش را قانونمند میداند ولی اگر اینطور است چرا قوانین را رعایت نمیکند. او حق ندارد که در تغییر داوران دخالت کند چرا که این حق دپارتمان داوری است.
برای داوران و کمک داوران کلاس بدنی و هماهنگی تشکیل داده بودند که 90 داور از سراسر کشور برای این کلاسها دعوت شدند. قرار بود داورانی که در تست بدنی قبول شدند در این کلاسها حضور یابند ولی اصفهانیان خودسرانه به هیاتها زنگ زد که داوران خود را به این کلاسها نفرستند تا دپارتمان نتواند دوره یاد شده را برگزار کند.
رودنیل در بخش دیگری از انتقادهایش از عملکرد اصفهانیان عنوان کرد: اسماعیل صفیری مدرس فیفا و AFC است و اکثر کتابهای ما را نیز به همراه عنایت ترجمه میکند ولی او را کنار گذاشتهاند. آقای اصفهانیان شما در حد و اندازههای صفیری نیستید.
کارشناس داوری درباره حضور داوران زنجانی در دیدار داماش و سایپا گفت: اصفهانیان در کلاس بدنی و هماهنگی اجازه نداد سه داور زنجانی شرکت کنند که به خاطر همین موضوع آقای نبی به وی نامه داد که سه داور استان شما باید در شهر رشت در تست مجدد حضور یابند که دوباره با خود محوری این کار را نکرد.
وی افزود: داور زنجانی در لیست داوران هفته اول لیگ برتر نبودند ولی اصفهانیان لیست را تغییر داد و تورج عیوض محمدی را به عنوان کمک داور اول بازی داماش و سایپا انتخاب کرد. وقتی این داور در تستها شرکت نکرد به چه حقی در لیگ برتر به وی بازی دادند؟ آیا این توهین به 90 داوری نبود که چهار روز تمام از خانواده خود دور بودند و این کلاسها را پشت سر گذاشتند؟ آقای سعید زارع دست کم 9 سال ارشدتر از عیوض محمدی است ولی او را به عنوان داور دوم برگزیدند.
رودنیل همچنین گفت: دپارتمان داوری سه داور اهل شهرکرد را برای بازی استقلال صنعتی و ذوبآهن انتخاب کرد ولی اصفهانیان این تیم داوری را کنار گذاشت و یک تیم از تبریز را انتخاب کرد. این کار نه تنها دخالت در کار دپارتمان بوده که هزینههای زیادی را هم برای فدراسیون ایجاد کرده است. از شهرکرد شش ساعته میتوان به اهواز رفت ولی از تبریز دو بار باید پرواز را عوض کرد و هزینههای زیاید انجام شود تا به اهواز برسند.
این کارشناس تصریح کرد: من حرف حق را میگویم. دپارتمان جوانگرایی خوبی انجام میدهد ولی اصفهانیان اجازه این کار را نمیدهد. او معرفی داوران را به هیاتها سپرده در حالی که ممکن است برخی هیاتها با داوران خوب مشکل داشته باشند و داوران ضعیف را معرفی کنند. هر کاری که عسگری انجام میدهد اصفهانیان آن را خودسرانه تغییر میدهد. در همین استان ما یعنی کهکیلویه و بویراحمد 7 نفر را خواستهاند که همه داوران خوب با هیاتها مشکل دارند.
وی در خصوص نظارت داوران بازنشسته نیز گفت: کلی داور بازنشسته داریم که حق نظارت را در لیگ برتر دارند. طبق آیین نامه AFC هر داوری در هر ردهای که قضاوت کرده در همان رده هم میتواند نظارت کند. ما این همه ناظر بینالمللی داریم که برای همه آنها احترام قایلم ولی خیلی از آنها به روز نیستند. الآن قانون آفساید عوض شده و آنها آیا میدانند منفعت در آفساید یعنی چه؟
رودنیل تاکید کرد: داوران ملی زیادی داریم که به روز هستند ولی میخواهند به آنها نظارت ندهند. من قسم میخورم که خود اصفهانیان هم به روز نیست و نمیداند چه خبر است. این طرحی است که ممبینی و اصفهانیان دارند تا نظارت را بین داوران بینالمللی تقسیم کنند و هر هفته چندین نظارت داشته باشند. بنده نماینده سازمان لیگ بوده و داور بینالمللی هستم. کلا هفت، هشت داور بینالمللی داریم که به دنبال این هستند نظارت را بین خود تقسیم کنند.
رودنیل به یک نکته دیگر هم درباره اصفهانیان اشاره کرد و تصریح کرد: یک نکته مهم دیگر باید بگویم این است که مدرک تحصیلی اصفهانیان لیسانس نیست و وی مدرک ضمن خدمتی آموزش و پرورش را دارد. من راجع به خودم میگویم که فوق دیپلم دارم و این را همه میدانند. بر اساس قانون AFC در صورتی که یک فرد مدرک پایین تری از لیسانس داشته باشد نمیتواند در هیات رئیسه فدراسیون حضور داشته باشد. حضور اصفهانیان در هیات رئیسه فدارسیون غیر قانونی است و فدراسیون فوتبال برای روشن شدن اذهان عمومی باید مدرک تحصیلی وی را منتشر کند.
نظر شما