۷ مرداد ۱۳۹۲، ۱۷:۱۵

وستروله:

پاسخهای آمریکا درباره جاسوسی اطلاعاتی کافی نیست/ لزوم حل سیاسی بحران سوریه

پاسخهای آمریکا درباره جاسوسی اطلاعاتی کافی نیست/ لزوم حل سیاسی بحران سوریه

وزیر امور خارجه آلمان در گفتگویی، با تاکید بر اینکه پاسخهای آمریکا در زمینه جاسوسی اطلاعاتی تا کنون کافی نبوده است، همچنین با رد گزینه نظامی در سوریه خاطر نشان کرد که راه حل سیاسی برای این کشور ضروری است.

به گزارش خبرگزاری مهر، "گویدو وستروله"، وزیر امور خارجه آلمان و "میشائیل اشپیندلگر"، وزیر امور خارجه اتریش در گفتگوی مشترکی با روزنامه اتریشی "کوریر" به بررسی مسئله جاسوسی اطلاعاتی آمریکا و برخی تحولات خاورمیانه پرداختند.

"وستروله" در این گفتگو خاطر نشان کرد که پاسخهای آمریکا درباره جاسوسی اطلاعاتی تا کنون کافی نبوده است.

اشپیندلگر نیز در این باره اظهار داشت که ما یک گزارش شفاهی در این باره از سفارت آمریکا دریافت کرده ایم که آن چیزی نبوده است که ما از شریک خود انتظار داشتیم.

وزیر خارجه آلمان در بخش دیگری از این گفتگو خاطر نشان کرد که جاسوسی از دوستان را نمی توان با اهداف امنیتی توجیه کرد. از زمان مشخص شدن این مسئله(جاسوسی اطلاعاتی آمریکا) دولت آلمان برای شفاف سازی در این زمینه فشارهای زیادی را وارد می کند.

وی همچنین تصریح کرد که نتیجه افشا شدن جاسوسی اطلاعاتی آمریکا این بود که اروپا ارزشهای مشترک خود را به یاد آورد. حمایت از اطلاعات خصوصی، یک مسئله فراتر از اروپایی است. اروپا بیش از یک ائتلاف بازاری و ارزی مشترک است، بلکه یک جامعه ارزشی مشترک است.

وستروله در بخش دیگری از این گفتگو به مسئله سوریه پرداخته و گفت من فکر نمی کنم که با یک راهکار نظامی در سوریه کشتارهای کمتری در این کشور صورت بگیرد. اتریش و آلمان مشترکا بر این عقیده اند که یک راه حل سیاسی برای سوریه ضروری است. راه حل نظامی صلح پایدار را در این کشور ایجاد نمی کند.

وزیر خارجه اتریش نیز اظهار داشت ما به عنوان عضوی از اتحادیه اروپا همواره این سیاست را دنبال کرده ایم که با خشونت اسلحه در یک درگیری وارد نشویم، بلکه به دنبال یک راهکار سیاسی باشیم. ما باید به کنفرانس ژنو2 که در آن باید همه نیروهای سیاسی در سوریه گرد هم آیند شانس موفقیت بدهیم.

وستروله در ادامه از تحولات اخیر مصر ابراز نگرانی واعلام کرد ما خواهان برگشت به نظم منطبق با قانون اساسی و انصراف از خشونت در این کشور هستیم. برقراری صلح و پیشرفت پایدار زمانی در این کشور امکانپذیر است که همه نیروهای سیاسی مشارکت کنند.

اشپیندلگر هم خاطر نشان کرد که این مسئله مهم است که هر چه سریعتر یک روند دموکراسی دنبال شده و پارلمان و ریاست جمهوری در این کشور انتخاب شود. رویارویی خیابانی راه مناسبی برای ایجاد دوباره صلح اجتماعی در مصر نیست.

وزیر خارجه اتریش در بخش دیگری از این گفتگو به مسئله ترکیه و عضویت این کشور در اتحادیه اروپا پرداخته و اظهار داشت: تحولات و رویداهای اخیر در ترکیه ما را شدیدا نگران کرده است و این برای یک کشوری که می خواهد عضو اتحادیه اروپا شود شایسته نیست.

کد خبر 2106452

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha