پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ مرداد ۱۳۹۲، ۱۲:۳۱

پیام تسلیت فرهنگیان ورامین در پی در گذشت حاج جبرییل قبادی

پیام تسلیت فرهنگیان ورامین در پی در گذشت حاج جبرییل قبادی

ورامین - خبرگزاری مهر: در پی درگذشت مرحوم حاج جبرئیل قبادی پدر شهیدان قبادی، فرهنگیان ورامین پیام تسلیتی صادر کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، فرهنیان ورامین با صدور پیامی ،درگذشت اسوه ایثار و فداکاری حاج جبرئیل قبادی را تسلیت گفتند.

در قسمتی از این پیام آمده است: پدران و مادران مادران شهیدان سرافراز، ذخایر گرانبها و سندهای افتخار مردم فداکار ما هستند و با فقدان هر یک از آنان سرمایه سترگی از دست میرود و ستاره ای فروزان غروب می کند و جانی پاک به ابدیت می پیوندد و نسیم روح نواز یاد و خاطره شهیدان و مربیان آنان بر جانها میوزد .

پرورش جوان خداجوی ودلاوري هم‌چون شهیدان بزرگوار محمد،بهروز و ناصر قبادی، نماد والایی از درک و غیرت دینی و دغدغه صیانت از آرمان‌های اسلام ناب محمدی، در دوران حیات پربرکت مرحوم حاج جبرئیل قبادی بود که زیباترین جلوه‌های عشق به اسلام و مردم را به نمایش گذاشت. درود خداوند بر پرورش‌دهندگان مجاهدان راه حق که همواره رنج دوران را برای شکوفایی و بالندگی حقیقت اسلام تحمل کرده‌اند.

این پیام ادامه داده است:جهاد گر راه خدا و انسان مؤمن ، صبور و خيرخواه پدر شهيد جناب حاج جبرئیل قبادی به ديدار حضرت حق شتافت تا پاداش فداكاري و ايثار و عمل صالح خود را از خداوند متعال دريافت كند، روح او شاد و با اولياء خدا محشور باد .

در پایان این پیام آمده است:فرهنگیان غیور و مومن ورامین اين مصيبت را به خانواده معزز و مكرمش و همه همراهان و دوستداران اين عزيز تسليت عرض مي كند و براي ايشان از پيشگاه حضرت حق، علو درجات و براي بازماندگان محترمش صبر ، اجر و سلامت مسالت می نماید.

کد خبر 2115358

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha