پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۴ مرداد ۱۳۹۲، ۱۵:۰۸

یک نماینده مجلس خبر داد:

تلاش برخی از اصولگرایان برای کسب حداقل رای اعتماد مجلس توسط کابینه روحانی/ احتمال عدم اعتماد به 2 الی 4 نفر

تلاش برخی از اصولگرایان برای کسب حداقل رای اعتماد مجلس توسط کابینه روحانی/ احتمال عدم اعتماد به 2 الی 4 نفر

نماینده اصلاح طلب مجلس شورای اسلامی با اشاره به سرمقاله یکی از روزنامه های اصلاح طلب به قلم ترکان گفت: در مجلس روابط بسیار نزدیکی میان اکثر نمایندگان و کابینه پیشنهادی دولت یازدهم وجود دارد اما مصاحبه بعضی شخصیت های اصلاح طلب به ضرر روند ایجاد اعتماد عمیق میان مجلس و دولت در آینده است.

عابد فتاحی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر ضمن انتقاد از اظهارات یکی از اصلاح طلبان در مطبوعات در آستانه رای اعتماد، گفت: با توجه به این که ما در شرایط حساس و تاریخی قرار داریم معتقدیم دولت اعتدال گرای روحانی راه و محور مشترک میان اصولگرایان معتدل و اصلاح طلبان معتدل است.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در مجلس روابط بسیار نزدیکی میان اکثر نمایندگان و کابینه پیشنهادی دولت یازدهم وجود دارد اما مصاحبه بعضی شخصیت های اصلاح طلب به ضرر روند ایجاد اعتماد عمیق میان مجلس و دولت در آینده است.

این نماینده اصلاح طلب مجلس اضافه کرد: هرگونه جوسازی های داخلی مانع از این است که دولت نوپای یازدهم بتواند با اعتماد، وحدت و همدلی به مشکلات مردم رسیدگی کند.

وی تصریح کرد: بحث هایی که در مطبوعات از سوی یکی از اصلاح‌طلبان به چاپ رسیده موجب تشویش اذهان برخی از نمایندگان اصولگرای مجلس شده و نشانه ها حاکی از آن است که برخی از نمایندگان تلاش دارند تا وزرا را با حداقل آرا به وزارتخانه های شان بدرقه کنند.

این نماینده اصلاح‌طلب ادامه دارد: همزمان بحث‌هایی هم وجود دارد که 2 الی 4 نفر از وزرا رای اعتماد نیاورند ولی ما نمایندگان مستقل و اصلاح طلب برای اینکه تمامی کابینه بتواند از این مرحله عبور کند فعالیت می کنیم.

کد خبر 2116224

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha