سید قاسم قربانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: علی رغم همه محدودیت هایی که برای صدور مجوز دانشگاه علمی کاربردی میراث فرهنگی وجود داشت ما توانستیم مجوز راه اندازی این دانشگاه را در استان اخذ کنیم.
وی ادامه داد: در این راستا مجوز پذیرش دانشجو در شش رشته در قالب سه رشته صنایع دستی، دو رشته گردشگری و یک رشته معماری نیز اخذ شده است.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان لرستان افزود: مشبک روی چوب، مشبک روی فلز و بافت های داری عنوان رشته های گرفته شده در حوزه صنایع دستی است.
قربانی ادامه داد: همچنین هتل داری، گردشگری و معماری در حوزه میراث فرهنگی از دیگر رشته هایی بوده که مجوز پذیرش دانشجو در آنها اخذ شده است.
وی یادآور شد: در حال حاضر منتظریم رئیس منطقه ای دانشگاه علمی کاربردی ساختمان در نظر گرفته شده برای راه اندازی این دانشگاه در استان را مورد تایید قرار دهد تا بتوان گام های بعدی را برداشت.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان لرستان عنوان کرد: در این راستا ساختمان صنایع دستی واقع در خیابان ولیعصر(عج) خرم آباد را برای راه اندازی دانشگاه علمی کاربردی میراث فرهنگی اختصاص داده ایم.
نظر شما