به گزارش خبرنگار مهر، حسن طغرانگار ظهر جمعه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: دانشگاه زنجان سال گذشته براي اخذ مجوز پرديس اقدام كرد و ارديبهشت امسال موفق به كسب موافقت قطعي احداث آن شد.
وی افزود: اولين قدم در اين استان براي راه اندازي پرديس خودگردان دانشگاه زنجان، مشخص كردن رشته هاي مورد نياز در منطقه بود و برهمين اساس ليستي از ۴۰ رشته كارشناسي ارشد و ۱۵ رشته دكترا تهيه شده و به شوراي گسترش آموزش عالي فرستاده شد.
مدير امور حقوقي دانشگاه زنجان، گفت: اين دانشگاه در نظر دارد تا فعاليت پرديس خود گردان را با راه اندازي چندين رشته محدود و سنجيده شده، آغاز كند.
طغرانگار افزود: پرديس ها واحد غيرانتفاعي در دانشگاه محسوب مي شوند كه با دريافت شهريه در مقاطع تحصيلات تكميلي به ارائه آموزش مي پردازند.
وی با بيان اينكه پرديس ها به سه شكل دانشجو مي پذيرند ادامه داد: عمده ترين نوع پذيرش آزمون اختصاصي به صورت جداگانه و يا از طريق آزمون سراسري است.
مدير امور حقوقي دانشگاه زنجان، گفت: در شكل دوم پذيرش فقط در مقطع دكتري صورت مي گيرد كه در آن سازمان ها با تقبل شهريه افراد و معرفي آنها به صورت دكتري پژوهش محور اقدام مي كنند و در نوع سوم تبليغ براي دانشجويان خارج از كشور است كه آنان تحصيلات خود را در اين مقاطع ادامه مي دهند.
طغرانگار یا بیان اینکه هدف تاسيس پرديس هاي دانشگاهي جلوگيري از خروج دانشجو از كشور است افزود: در صورتي كه بتوان جلوي خروج دانشجويان را گرفت و دانشجويان ايراني خارج از كشور را به داخل بازگرداند، مي توان گام هاي بزرگي در زمينه هاي مختلف برداشت كه يكي از آنان جلوگيري از خروج ارز از كشور است.
طغرانگار ادامه داد: براي پيشرفت علمي كشور بايد يك نقشه كلان در نظر گرفته شود كه در آن تك تك دانشجويان دوران تحصيلات تكميلي قطعاتي از يك پازل باشند و نقش پرديس ها در اين نقشه كلان براي پيشرفت علمي كشور غيرقابل انكار است كه با جلوگيري از خروج دانشجويان از كشور قدم بزرگي در جلوگيري از خدمت به بيگانگان برداشته مي شود.
نظر شما