یدالله وفایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: اولویت دوم هم با واحد هایی است که مواد اولیه واحد های دیگر را تهیه می کنند و بقیه واحد ها نیز به تناسب ظرفیت هایی که در استان ایجاد می شود حمایت می شوند.
وی افزود: در حال حاضر 437 طرح صنعتی در استان با پیشرفت فیزیکی زیر 10 درصد، 200 طرح بایشرفت 10 تا 40 درصد ، 48 واحد با پیشرفت 40 تا 60 درصد و64 طرح با پیشرفت بالای 60 درصد قرار دارند که نیازمند منابع مالی برای تکمیل هستند.
رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان در ادامه گفت: یک عده از سرمایه گذاران تسهیلات نمی خواهند وب ا سرمایه وآورده خود کار صنعتی را آغاز می کنند اما برخی نیز به دنبال تسهیلات هستند که در حال حاضر با سیاست های انقباضی بانک ها نتوانسته اند واحدهای خود را تکمیل کنند ودر ردیف دریافت تسهیلات هستند .
40 هزار واحد صنعتی در استان فعال است
وی تصریح کرد: 40 هزار واحد صنفی در استان فعال است که اگر شرایط مهیا شود می توانید اشتغال بسیار خوبی ایجاد کند اما بیشتر واحد ها به دلیل ترس از مشکلات تامین اجتماعی به سمت گرفتن شاگرد وکار گر نمی روند .
وفایی در ادامه در خصوص گرانی قیمت برخی کالا ها گفت: نوسانات نرخ ارز یکی از دلایل گرانی قیمت کالا ها بود که با تغییر نرخ ارز، مرجع تصمیمگیریها و تهیه مواد اولیه به نرخ ارز مبادلهای تغییر کرد که افزایش قیمت برخی اقلام مصرفی به خاطر این تغییرات اجتناب ناپذیر بود.
وی افزود: گران شدن مواد اولیه از دیگر مسائلی است که منجر به افزایش قیمت کالا در بازار شده است لذا با بررسیهای کارشناسی به این نتیجه رسیدیم که قیمتها باید اصلاح شود در غیر اینصورت منجر به تعطیلی واحد تولیدی خواهد شد.
نظر شما