به گزارش خبرنگار مهر، سید پیروز موسوی درباره آخرین وضعیت بازسازی و نوسازی تاسیسات و اسکله های شاهراه صادرات نفت خام ایران در خلیج فارس، گفت: در حال حاضر بازرسي خارجي از خطوط لوله زيردريايي حد فاصل پایانه نفتی خارگ- گناوه و همچنين سواحل خارگ تا اسكله آذرپاد و گوي شناور در عسلويه آغاز شده است.
مديرعامل شركت پايانه هاي نفتي ايران با اشاره به استفاده از ربات های پیشرفته زیر سطحی بریا بازرسی تاسیسات و خطوطو لوله انتقال نفت در پایانه هیا نفت و گاز در خلیج فارس، تصریح کرد: بر این اساس با مشارکت پيمانكاران داخلي عمليات بازرسی 18 رشته خط لوله زير دريايي به طول تقريبي 300 كيلومتر در خلیج فارس آغاز شده است.
این مقام مسئول، افزود: در اين روش تجهيزات بازرسي و دوربينهاي فيلم برداري تخصصي و پيشرفته كه بر روي يك شناور DP نصب است، به اعماق دريا فرستاده مي شود و از محل آب شستگي زير خط لوله فيلم برداري مي كند.
موسوي با تاکید بر اینکه مطابق بااستانداردهای تعریف شده، بازرسي خارجي خطوط لوله زيردريايي به صورت متناوب انجام مي شود، اظهار داشت: هم اكنون 3.5 ميليون دلار منابع مالی و اعتباری برای اجرای این طرح تعریف و مصوب شده است.
مديرعامل شركت پايانه هاي نفتي ايران با تاکید بر اینکه با اجرای این طرح كل خطوط لوله نفت زيردريايي و استراتژيك صادرات نفت خام ایران در خلیج فارس مورد بررسی و ارزیابی فنی قرار می گیرد، تبیین کرد: در گذشته عملیات بازرسی خطوط لوله دریایی توسط شركتهاي خارجي انجام می شد که هم اکنون تمامی این عملیات فراساحلی توسط شرکتهای داخلی انجام می شود.
این مقام مسئول مهمترین هدف در انجام این عملیات گسترده دریایی را افزایش پایداری شبکه صادرات نفت کشور در خلیج فارس عنوان کرد و یادآور شد: براي انجام بازرسيهاي داخلي خطوط لوله زيردريایی انجام پیگرانی هوشمند در دستور کار قرار دارد که به زودی مناقصه ان برگزار میشود.
مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران با اشاره به ورود رباتهای زیرسطحی نفت ایران به خلیج فارس، ماموریت این دستگاههای پیشرفته را بازرسی در بیش از 300 کیلومتر از خطوط لوله نفت صادراتی ایران و افزایش پایداری صدور نفت به ویژه در شرایط بحران و بدی آب و هوا اعلام کرد.
کد خبر 2127030
نظر شما