به گزارش خبرنگار مهر، محمدصادق خیری ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه کاداستر یک شیوه مدرن ثبت مالکیت منطبق بر فضای الکترونیک است افزود: در این روش همه اطلاعات اعم از حقوقی، توصیفی و اطلاعات مکانی اراضی در یک بسته جمعآوری میشود.
وی با بیان اینکه تاکنون 4 میلیون هکتار از اراضی ملی در طرح کاداستر ساماندهی شدهاند ادامه داد باید با تولیگری عرصههای ملی و دولتی از هرگونه تجاوز و تعدی به این سرمایههای ملی جلوگیری شود زیرا تا زمان ثبت مالکیت در این اراضی هجوم سودجویان را در عرصههای ملی شاهد خواهیم بود.
مدیرکل دفتر ممیزی اراضی سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور افزود: با اجرای طرح کاداستر امکان سودجویی و دخل و تصرف در هیچ عرصهای وجود نخواهد داشت.
خیری افزود: تاکنون 4 میلیون هکتار از اراضی به شیوه جدید ثبت مالکیت شده و در سامانه کاداستر ثبت قرار دارد.
مدیرکل دفتر ممیزی اراضی سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور با بیان این که منابع طبیعی متولی تعیین مالکیت در 85 درصد از اراضی کشور است تاکید کرد بنابراین این سازمان، عنوان اصلیترین مرجع دولتی اطلاعات مورد نیاز این طرح را تولید و در اختیار اداره ثبت قرار میدهد که پس از تایید اداره ثبت در سامانه مربوطه قرار میگیرد که تایید اداره ثبت به معنی تهیه سند تک برگی در این طرح است.
خیری با اشاره به پیشرو بودن استان زنجان در اجرای این طرح افزود: زنجان بیش از یکسال است که در این مسیر وارد شده است و با وجود این که اعتبار ملی به این امر اختصاص نیافته است در 2 منطقه طارم و خرمدره فعالیت داشته است.
مدیرکل دفتر ممیزی اراضی سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور با بیان اینکه این اطلاعات باید قابل دسترس عموم باشد، گفت: یکی از مزایای این شیوه این است که هر فردی حق دارد در پلاکهایی که ممیزی شده است دسترسی داشته باشد و این امر نه تنها حقوق دولت را تهدید نمیکند بلکه موجب عدم تعددی به اراضی ملی میشود.
خیری درخصوص مدت زمان اجرای این طرح، گفت: اگر تمام نیازهای اجرای این عملیات آماده شود طی یک دوره 5 ساله میتوان طرح کاداستر را به انجام رساند.
وی گفت: حفظ، احیا و بهرهبرداری از اراضی در صورت ایجاد امنیت محقق میشود و امنیت نیز در سایه مشخص کردن حدود اراضی امکانپذیر خواهد بود.
نظر شما