۱۳ شهریور ۱۳۹۲، ۱۷:۴۶

با ابلاغ بودجه شهرستانهای استان تهران در سال جاری/

80 میلیارد و 425 میلیون ریال اعتبار به فیروزکوه اختصاص یافت

80 میلیارد و 425 میلیون ریال اعتبار به فیروزکوه اختصاص یافت

فیروزکوه - خبرگزاری مهر: معاون اداری، مالی و برنامه ریزی فرماندار فیروزکوه از اختصاص 80 میلیارد و 425 میلیون ریال اعتبار به این شهرستان در سالجاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل اسفندیار ظهر امروز در اولین جلسه کمیته برنامه زیری فیروزکوه که با حضور مسئولان در محل فرمانداری برگزار شد، ابتدا به ارائه گزارشی از عملکرد کمیته برنامه ریزی شهرستان پرداخت و اظهار داشت: در زمینه بهسازی و ترمیم معابر روستایی در نیمه دوم سال گذشته بالغ بر 128 میلیون ریال و در سالجاری نیز چهار میلیارد و 350 میلیون ریال اعتبار جذب و تخصیص داده شد.

معاون اداری، مالی وبرنامه ریزی فرماندار فیروزکوه ايجاد تاسيسات و شبكه آبرساني روستاي مهاباد، برگزاري سفرهاي روستايي با مردم روستاهاي مهاباد، جليل آباد و مهن، تهيه و تدوين اهداف استراتژي و برنامه هاي كارگروه هاي حوزه برنامه ريزي، پيگيري، تهيه و تدوين برنامه يكساله دستگاه هاي شهرستاني، تهيه نمودار ارزيابي عملكرد سه ماهه دستگاه هاي اجرايي شهرستان مطابق با برنامه هاي يكساله تنظیم شده پیشین، ارزيابي عملكرد سه ماهه دستگاه هاي اجرايي مطابق پارامترهاي تعيين شده را از جمله اقدامات صورت گرفته طی سال گذشته برشمرد.

برگزاری 112 ساعت دوره آموزشی ویژه مدیران اداری و اجرایی فیروزکوه در سال 91

وی ادامه داد: پيگيري و برنامه ريزي جهت تامين آب شرب و كشاورزي روستايي جليل آباد، بازديد دوره اي از دستگاه های اداری و خدماتی، پيگيري جهت استقرار اداره امور آب منطقه اي شهرستان، جانمايي زمين براي كانون ناشنوايان، اداره امور آب منطقه اي و دفتر خبرنگاري صدا و سيما، نشست دوره اي با تعاونيهاي مسكن مهر، بررسي و ارزيابي عملكرد مالي و اجرايي تعاونيها، برگزاري 112 ساعت دوره هاي آموزشي ويژه مديران و كارشناسان دستگاه هاي اجرايي از دیگر طرح هایی است که در حوزه برنامه ریزی و بودجه شهرستان اجرایی شده است.

این مسئول اعتبار تخصیص داده شده به این شهرستان را 80 میلیارد و 425 میلیون ریال عنوان کرد و گفت: از این اعتبار، مبلغ 49 میلیارد و 888 میلیون ریال  را می توان بر اساس نیازها و معیارهای موجود، بین دستگاه های شهرستان توزیع کرد و مابقی نیز به میزان 38 درصد از کل یودجه، الزمات قانونی است که از سوی شورای برنامه ریزی استان در متن بودجه تخصیصی تعریف شده و باید در زمینه های مشخص هزینه شود.

تخصیص 26.2 درصد از کل اعتبارات سال گذشته فیروزکوه

اسماعیل اسفندیار گفت: طی سال گذشته 26.2 درصد از کل اعتبارات در نظر گرفته شده برای فیروزکوه به این شهرستان تخصیص پیدا کرد و جذب کل اعتبارات شهرستان نیز با احتساب اعتبارات ملی و ... در حدود 720 میلیارد ریال بود که از این مبلغ، 190 میلیارد ریال تا پایان تیرماه سالجاری تخصیص داده و محقق شد.

وی؛ رعايت الزامات قانوني بودجه، بلامانع بودن افزايش اعتبار الزامات اشاره شده در بودجه، اولویت دهی به پروژه هاي مصوب جلسات مشترك شوراي برنامه ريزي استان و كميته برنامه ريزي شهرستانها، اولویت دهی به اجرای مصوبات سفرهاي استاني رئیس جمهور و پروژه هاي نيمه تمام استاني داراي بيش از 50 درصد پيشرفت فيزيكي، خودداری از تعريف پروژه هاي جديد با توجه به حجم بالاي پروژه هاي نيمه تمام  و عدم تخصيص تعدادي از پروژه هاي سال 91، خودداری از تعریف پروژه هايي با اعتبار كمتر از 30 درصد، توجه به وظايف استاني و اجتناب از احتساب اعتبار براي پروژه هاي ملي، اولویت دهی به پروژه هاي توسعه بخش كشاورزي و آبياري تحت فشار، استفاده بيشتر از بخش غير دولتي در توسعه ظرفيتها و تقويت نقش مشاركتي آنها، در نظر گرفتن ساير پتانسيها و منابع اعتباري استان كه طي سالجاری اضافه خواهد شد، اجتناب از تامين اعتبار براي پروژه هاي جديد و نيمه تمام كه امكان واگزاري آنها به بخش خصوصي وجود دارد، اجتناب از تامين اعتبار پروژه هاي جديد كه در سال 91 تعريف شده اند اما با عدم تخصيص مواجه شدند و اجتناب از تامين اعتبار پروژه هاي تعمير و تجهيز را از جمله شاخصهای ارائه شده از سوی شورای برنامه ریزی استان برای تنظیم بودجه شهرستانها برشمرد.

اولویت دهی به توسعه بخش کشاورزی و آبیاری نوین در بودجه سالجاری

در این جلسه همچنین دبیر کمیته برنامه ریزی شهرستان فیروزکوه اظهار داشت: امسال با كمبود اعتبار مصوب مواجه هستيم و بر اساس سياستهای كلاني كه در شورا تصويب شد انتظار مي رود پروژه هايي با پيشرفت فيزيكي بالا، مصوبات سفرهاي استاني دولت نهم و دهم و پروژه هاي تصویب شده در جلسه مشترك شورا و كميته برنامه ريزي در اولويت اقدامات مسئولان در شهرستانها قرار گیرد.

وحید خاکساری خطاب به مدیران افزود: پروژه ها و اعتبارات باید طوری مدیریت شوند که نقدینگی بیشتری برای شهرستان به دنبال داشته باشد و موارد مطروحه در متن بودجه از جمله اولویت دهی به پروژه هاي توسعه بخش كشاورزي و آبياري، ایجاد توزان میان سرمایه های بخش خصوصی و استفاده از ظرفيتهاي آن در شهرستان، واگذاري پروژه هاي نيمه تمام به بخش خصوصي، ممنوعیت تامين اعتبار براي پروژه هاي نيمه تمام كه قابليت واگذاري به بخش خصوصي را دارند و... به دقت رعایت شود.

تلاش برای جذب سرمایه های بخش خصوصی در شهرستان

وی تاکید کرد: موارد مطرح شده در بودجه، لازم الاجرا است و در صورتی که اعتبارات كمتري نسبت به آنچه كه به عنوان الزام در جلسه شورا تصويب شده در نظر گرفته شود، به طور قطع خلاف قوانین است.

این مسئول متذکر شد: جذب اعتبار از محل اعتبارات ملي، تلاش جهت دريافت بيشترين تخصيص، جذب و اجراي عمليات متناسب با تصويب، برنامه ريزي براي جذب سرمايه گذار بخش خصوصي، سه پارامتر مهم و کاربردی است که مدیران باید در جذب اعتبارات مدنظر قرار دهند.

رشد 55 درصدی اعتبارت عمرانی استان تهران در سالجاری

خاکساری از رشد 45 درصدی اعتبارات عمرانی کشور در سالجاری خبر داد و گفت: طی سال گذشته قریب به 144 هزار میلیارد تومان اعتبار عمرانی داشتیم که این میزان در سالجاری با رشدی 45 درصدی به 210 میلیارد تومان ارتقا پیدا کرد، همچنین اعتبار استانها از 29 هزار میلیارد تومان به 37 هزار میلیارد تومان افزایش یافت.

دبیر کمیته برنامه ریزی شهرستان فیروزکوه بیان کرد: اعتبار عمرانی استان تهران در سال گذشته دو هزار و 825 میلیارد ریال بود که در سالجاری با رشدی 55 درصدی به بیش از سه هزار میلیارد ریال رسیده است.

کد خبر 2129255

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha