۱۶ شهریور ۱۳۹۲، ۷:۳۶

بمناسبت میلاد حضرت معصومه(س)/

نشسته‌ام بنویسم حرم، حرم... بانو/ همه زمین و زمان را به دست تو دادند

نشسته‌ام بنویسم حرم، حرم... بانو/ همه زمین و زمان را به دست تو دادند

قم - خبرگزاری مهر: دوباره قم به برکت نامت آذین بندی شد و مردم دلهایشان را به بهانه میلادت به صحن آینه‌ها آورده‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر، شب و روزی بر این شهر می‌گذرد که سایر شهرهای عالم قبطه‌اش را می‌خورند و حسرتش را می‌برند.

چه بسیار دلها که از فرسنگ‌ها راه به دور گنبدت پر می‌کشد و طواف عشق را به جای می‌آورد و چه چشم‌ها که از برکت نگاه بر زیارت نامه‌ات دوباره روشن می‌شود.

نشسته‌ام بنویسم حرم، حرم... بانو
چه خوب شد که دوباره کبوترم بانو
نشسته‌ام بنویسم، مرا رها نکنی
که بی تو راه به جایی نمی‌برم، بانو

تویی آن بانوی کرامت و خود می‌دانی که دخیل بستن برتو چه خیرها دارد.

بانوی مهربانی‌ها! این روزها که روزهای غربت انسان بر زمین است، این روزها که دیگر نه تنگی زمین که تنگی دل بندگان خدا راه‌ها را می‌بندد و این روزها که دیگر دستها برای کمک به دیگران عقب می‌کشند، دعایت بیش از همیشه مرحم است و یادت فراتر از هر نامی آرامش بخش.

بانوی زیبایی‌ها! چشمانمان را به دیدن بدی‌ها عادت داده‌ایم و خدا می‌داند که چه راحت و بدون دغدغه از کنار خوبی‌ها می‌گذریم...چشمانمان با حقیقت زیبایی‌ها غریبی می‌کند و این همه از چنته‌های خالیمان است.

در شب و روز میلادت چه بسیار چشم‌ها که به اشک‌های شوقت تطهیر و چه دل‌هایی که با وجود سیاهی و کبودی با نور مرحمت تو روشن می‌شوند.
 

بانوی کرامات! سایه بخل و کم فروشی در هرچیز به گونی‌ای بر حیاتمان سنگینی می‌کند که گویا با ما به دنیا آمده و آسمان دلهایمان را با هر بهانه‌ای طوفانی می‌کند، ما را چه شد که دیگر حتی در محبت نیز بخل می‌ورزیم؟

ما را چه شد که با وجود دم زدن از رسول الله، علی(ع) و حسین(ع) در روزمرگی شعارهایمان را فراموش می‌کنیم و آمالمان می‌شود هرآنچه از خوبی‌ها به دور است... ما را چه خواهد شد اگر این مسیر را بدون بخشش و کرامت شما طی کنیم؟

بانوی خوبی‌ها! دستمان را همچو دست مادری مهربان بگیر و از هرآنچه تا امروز برما گذشته است بگذر و توشفیعمان باش در هر دو جهان...

بهانه گیری‌هایمان را به دل نگیر و توجیهاتمان را نشنیده بگیر...

چهار امام کمال تو را بیان کردند
چهار امام جلال تو را خبر دادند
چهار امام نوشتند احترام تو را
شکوه نام تو را، جلوه ی مقام تو را

آری بانوی پاکی‌ها! تو را به حق هر آنکه قول شفاعتت را داده است، به حق هرآنکه از راهی دور در انتظار دیدارت لحظه‌ها را سپری کرده است و تو شدی سفیر عشقش، شفاعت بارانی‌ات را نصیبمان کن...

بانوی بی پناهان و دردمندان! شب و روز میلادت چه بسیار آه‌ها و استغاثه‌ها را که نمی‌شنوی و چه اشک‌ها و گریه‌ها را که نمی‌بینی... در حرم امن تو غرور و تکبر جایی ندارد و هرآنکس با امیدی به این حریم پا می‌نهد یک نگاه توبرایش بس است...

کریمه! سفره نان را به دست تو دادند
همیشه روزی مان را به دست تو دادند
چگونه دل نگران قیامتم باشم
دلِ منِ نگران را به دست تو دادند

بانو! نگاهت را از مردمان این شهر دریغ نکن! چتر کرامتت را برسر همه بندگان خوب خدا برپا دار و یک بار دیگر درس مهربانی و بخشش را به ما گنه کاران بیاموز...
 

چگونگی الگو قرار دادن این بانوی با کرامت

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری قم در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه(س) و گرامیداشت روز دختر، گفت: به دلیل آگاهی و هوشیاری حضرت فاطمه معصومه(س) بود که کاروان این بانوی با کرامت از سوی دشمن مورد هجمه قرار گرفت چرا که دشمن از آگاهی و هوشیاری حضرت معصومه(س) می‌ترسید.

معصومه ظهیری با بیان این که سیره و شیوه و سبک زندگانی ائمه معصومان(ع) را باید آموخت و از آنها در زندگی روزمره خود بهره برد؛ عنوان داشت: حضرت فاطمه معصومه(س) همچون کسانی هستند که قرآن کریم آنها را به عنوان الگو معرفی می‌کند و آنها را برگزیده است.

وی با اشاره به این که حضرت فاطمه معصومه(س) دارای معرفت، عفاف و عبادت والایی هستند؛ بیان کرد: این بانوی با کرامت زمان و مکان را درک و فراتر از آن حرکت می‌کردند و دارای درجه بالایی هستند و باید تلاش کنیم تا خود را به کرامت‌های ایشان نزدیک کنیم.

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به معرفت افزایی به حضرت فاطمه معصومه(س) افزود: اگر نسبت به حضرت فاطمه معصومه(س) شناخت داشته باشیم علاقمندی و قرب ایجاد می‌شود و در این صورت معرفتمان نسبت به این کریمه اهل بیت(ع) افزوده می‌شود.

وی ابراز کرد: در این باره ابتدا باید آموزش شکل گیرد و این عمل از خانواده آغاز می‌شود و در گفتارهای معلمان و کتب درسی مدارس عنوان شده و در اجتماع عرضه می‌شود.
 

ظهیری یادآور شد: تعاملات اجتماعی، مساجد، تعاملات دیداری و شنیداری رسانه‌ها، سازمانهای مردم نهاد، مساجد و هیئت‌های مذهبی می‌توانند زمینه آمادگی آموزش همگانی را فراهم کنند تا شناخت ایجاد شده و معرفت شکل گیرد.

وی با اشاره به نقش خانواده‌ها افزود: خانواده‌ها باید آموزش‌های لازم را به دختران خود بدهند چرا که آنها مادران آینده جامعه هستند.

حضرت فاطمه معصومه(س) نقش آفرینی اجتماعی داشتند

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری قم با اشاره به پاسخگویی به شبهات کریمه اهل بیت(ع) افزود: حضرت فاطمه معصومه(س) از دو جهت برای نسل جدید الگو هستند؛ یکی این که در عصر خود با سختی‌های بسیاری روبه رو بودند و در این باره مقاومت و استقامت کردند.

وی اضافه کرد: امام موسی کاظم(ع) زندگانی خود را در زندان و تبعید به سر بردند و دشمن عرصه را بر خانواده این امام بزرگوار تنگ کرده بود.

ظهیری عنوان کرد: دیگر این که حضرت فاطمه معصومه (س) بر ارزش های دینی و الهی پایبند بودند و با آگاهی بر زمان احادیث منزلت اهل بیت(ع) و جانشینی بر حق امام علی(ع) را روایت و از جایگاه امامت دفاع می‌کردند و با این کار نقش آفرینی اجتماعی خود را در عرضه ارزش‌ها و دفاع از آن ایفا کردند.

..............................................................
محدثه نجف زاده
اشعار از علی اکبر لطیفیان

کد خبر 2130188

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha