به گزارش خبرگزاری مهر، دكتر محمود نبوي افزود: در حال حاضر مبتلايان به ويروس كرونا در عربستان 89 نفر بودهاند كه از اين تعداد 42 نفر جان خود را از دست دادهاند.
به گفته وي بيشتر مبتلايان به كرونا داراي بيماريهاي زمينهاي از قبيل بيماريهاي قلبي، بيماريهاي ريوي، بيماريهاي كليوي ، دياليزيها و افراد با ضعف ايمني هستند.
نبوي در ادامه افزود: 80 درصد مبتلايان به اين بيماري در كشور عربستان بودهاند و آخرين موارد ابتلا در رياض و مدينه گزارش شده است.
وي با بيان اينكه منشاء بيماري كرونا نامعلوم است و واكسن و درمان قطعي ندارد، افزود: خوشبختانه در ايران هيچ موردي از اين بيماري گزارش نشده است.
نبوي با بيان اينكه از تمام كساني كه از حج عمره بازگشتند و بيماري تنفسي داشتند، نمونه برداري شده است، گفت: جواب همه اين آزمايشات منفي بوده است.
معاون مرکز مدیریت بيماريهاي واگير وزارت بهداشت در ادامه ضمن اعلام آمادگي كامل پرسنل بهداشتي اعزامي به حج افزود: كليه كادر پزشكي اعزامي آموزشهاي لازم را ديدهاند و آمادگي كامل در صورت برخورد با اين بيماري را دارند.
وي به اقدامات پيشگيرانه كشور عربستان در كنترل اين بيماري اشاره كرد و گفت: وزارت بهداشت عربستان به منظور كنترل بيماري كرونا، سيستم بيمارستاني اين كشور را تقويت كرده و تعداد زائرين را كاهش داده است كه اين اقدام، خود در كاهش ابتلا به بيماري و در نهايت كاهش انتقال بيماري كرونا موثر است.
زائرين حج حتماً واكسن آنفلوانزا بزنند
براساس اين گزارش دكتر فرشيد رضايي متخصص بيماريهاي عفوني و كارشناس اداره مراقبت بيماريهاي واگير وزارت بهداشت نيز گفت: زائرين حتماً قبل از سفر واكسن آنفلوانزا دريافت نمايند.
وي با بيان اينكه زائرين بايد در هنگام حضور در تجمعهاي انساني از ماسك استفاده كنند، گفت: زائرين بايد از تهيه مواد غذايي و آشاميدني از دستفروشها جداً پرهيز كنند.
نبوي در ادامه استفاده از سجاده شخصي را براي پيشگيري از ابتلا به كرونا بسيار مهم عنوان كرد.
نظر شما