به گزارش خبرگزاری مهر، وحید جلال زاده ظهر چهارشنبه در نشست با مديران آب منطقه اي استان با اشاره به آخرين اقدامات صورت گرفته در جهت احياي درياچه اروميه اظهارداشت: مي توان با برنامه ريزي و مديريت اعتبارات اين طرح را در اسرع وقت به اتمام رساند.
جلال زاده با بيان اينكه با مديريت استراتژيك و برنامه ريزي دقيق مي توان از ظرفيت منابع آبي استان در مسير توسعه و بالندگي بهره جست، افزود: مديران و مسئولان استاني با هم انديشي، اراده، همت و تخصص مي توانند كارهاي بزرگ انجام دهند و در توسعه استان نقش موثري را ايفا نمايند.
وي ادامه داد: مشكلات موجود بر سر راه توسعه استان، مشكلات اعتباري نيست بلكه تحقق اين امر، در درجه اول نيازمند مطالعه صحيح،برنامه ريزي دقيق و اراده و تعهد است.
استاندار آذربايجان غربي در ادامه سخنان خود، ساماندهي چاههاي غيرمجاز در استان را مورد تاكيد قرار داد و گفت: چاههاي غيرمجاز يك تهديد بزرگ براي منابع آبي به شمار مي آيد لذا براي ساماندهي چاههاي غيرمجاز استان، جلسه ويژه اي با مسئولان مربوطه تشكيل و راهكار لازم در اين جلسه اتخاذ خواهد شد.
جلال زاده با اشاره به اينكه بحث آب صرفا منحصر به آب شرب نيست، افزود: در حال حاضر مي توان از آب بعنوان محور توسعه در استان نام برد بطوريكه بيشتر اعتبارات ملي و استاني در استان آذربايجان غربي در اين حوزه هزينه ميشود.
وي در ادامه با تاكيد بر لزوم استفاده بهينه از منابع آبي استان گفت: استان آذربايجان غربي اگر چه منابع آبي خوبي دارد و جزو استان هاي پرآب كشور محسوب ميشود اما از سويي ديگر مصارف آب در اين استان نيز زياد است لذا نبايد با مصرف بي رويه موجب كاهش و هدررفت منابع آبي شد.
استاندار آذربايجان غربي در بخش ديگري از سخنان خود وجود نيروي انساني متخصص را از جمله ضروريات مديريت بهينه منابع آبي استان عنوان نمود و افزود: نيروي انساني و ظرفيت علمي شركت آب منطقه اي آذربايجان غربي بايد از حد نصاب قابل قبول و ممتازي برخوردار باشد كه خوشبختانه با ورود مديران و كارشناسان متخصص اين هدف تا حد زيادي محقق شده است.
جلال زاده اضافه كرد: بايد ظرفيت و توان فني و علمي در مديريت منابع آّب را با جذب و بكارگيري افراد نخبه در مجموعه مديريت آب استان ارتقاء بخشيد چرا كه آب منطقه اي استان داراي اهميت فراوان و در واقع محوريت توسعه استان به شمار ميآيد.
مقام عالي استان همچنين به قطع وابستگي در صنعت آب اشاره کرد و گفت: اتكاء بر دانش بومي، اعتماد به نفس و خود باوري در تمام خوشه هاي صنعتي از جمله صنعت آب، جزو افتخارات و دستاوردهاي نظام مقدس اسلامي است.
جلال زاده در ادامه تاكيد کرد: شركت آب منطقه اي استان بايد از طريق اطلاع رساني و ساخت برنامه هاي مختلف، پيشرفت هاي انجام گرفته در صنعت آب استان را به اطلاع عموم برساند تا مردم نيز بعنوان ولي نعمتان انقلاب، در جريان اين پيشرفت ها قرار گيرند.
وي خطاب به مديران و معاونين آب منطقه اي استان گفت: بايد اهتمام استاني در پيشرفت و توسعه صنعت آب را حفظ و ارتقا بخشيم و در جهت رشد و بالندگي اين حوزه تمام تلاش خود را گيريم.
جلال زاده همچنين بر لزوم ارتباط صنعت آب استان و دانشگاهيان تاكيد کرد و افزود: از شركت آب منطقه اي استان انتظار مي رود كه با برقراري ارتباط و برگزاري جلسات مستمر هم انديشي با دانشگاهيان و صاحب نظران حوزه آب از راهكارهاي علمي موجود در اين بخش استفاده نمايند.
وي در بخش پاياني سخنان خود با اشاره به لزوم تدوين نقشه آمايش آب و خاك استان نيز گفت: با تدوين اين سند، مي توان براي تحقق توسعه استان، برنامه ريزي هاي لازم را انجام داد و تصميمات بهتري را در اين زمينه اتخاذ نمود.
استاندار آذربایجان غربی در خاتمه این نشست از سفر وزیر نیرو به استان خبر داد و اظهارداشتک وزير نيرو در سفر به استان آذربايجان غربي موضوعاتي مثل درياچه اروميه، مسائل و مشكلات مروبط به حوزه منابع آب، پروژه هاي عمراني، سدها و شبكه هاي آبي و تصفيه خانه هاي استان را مورد بررسي قرار خواهد داد.
در اين جلسه مديران و معاونين آب منطقه اي استان به ارائه گزارش در خصوص چالش ها و فرصت هاي موجود در حوزه آب استان پرداختند.
نظر شما