به گزارش خبرنگار مهر، نصرت الله گلکارزاده پیش از ظهر دوشنبه در شورای مبارزه با مواد مخدر شهرستان بهار عنوان داشت: مواد مخدر و سوء استفاده از داروها از معضلات مهم بهداشتی و اجتماعی در جوامع بشری است و این معضل در جوامعی که دارای جمعیت جوان تر هستند، از اهمیت بیشتری برخوردار است.
گلکار زاده با بیان اینکه یکی از مهترین گروه های جوان، دانشجویان هستند، اظهار داشت: در محیط دانشگاه اگر یک نفر به مواد مخدر اعتیاد داشته باشد میتواند باقی افراد را به دام این بلای خانمان سوز بکشاند.
وی عنوان داشت: بدون تردید فرد باید بسیار فرهیخته و خودساخته باشد تا بتواند از تمایل خود به مصرف مواد مخدر جلوگیری کند.
فرماندار بهار برگزاری کنگره علمی پیشگیری اولیه از اعتیاد، تهیه و توزیع انواع بروشور در بین اقشار مختلف، برگزاری همایش پیشگیری از استعمال مواد مخدر با حضور کارشناسان، برگزاری همایش تخصصی اعتیاد را از مهمترین برنامه های ستاد مبارزه با مواد مخدر اعلام کرد و افزود: اگر امروز آنچه را كه ميتوانيم انجام دهيم كوتاهي كنيم در آينده خودمان و خانوادهمان گرفتار خواهيم شد.
وي اعلام داشت: اقدامات قابل توجهی در زمینه مبارزه با مواد مخدر در شهرستان بهار انجام گرفته ولي باید با جديت به سمت نقطه مطلوب حركت و از همه مردم تقاضای مساعدت و همكاري کنیم.
اعتياد دومين عامل مرگ و مير غير طبيعي پس از تصادفات است
گلکارزاده اعتياد را دومين عامل مرگ و مير غير طبيعي پس از تصادفات مطرح كرد و گفت: با توجه به شرايط امروزي جامعه و هجمههاي خاموش دشمن به سمت سلامت جامعه، باید با نگاهي نو به مسئله مبارزه با اعتياد پرداخته و نجات يك معتاد را نجات یك جامعه بدانند.
گل کارزاده اظهار داشت: خانوادهها بهعنوان مهمترين و حساسترين ركن جامعه باید آموزشهاي لازم براي روبرو شدن با چالشها وآسيبهاي اجتماعي را فرا گرفته و خود را در برابر تهديدات مصونسازند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان نیز در این شورا با بیان اینکه باید در حوزه پیشگیری کارهای مهمی صورت گیرد، افزود: اهم فعالیت های حوزه پیشگیری، اجرای برنامه های آموزشی در محیط های دانش آموزی، دانشگاهی، کارگری و خانواده ها است.
احسان شهابی با اشاره به اینکه در خصوص حضور فعال و موثر مسئولین و اقشار مختلف و تلاش برای جذب معتادان به مراکز درمانی و ترک اعتیاد و همچنین تجهیز این مراکز بابد تدابیری خاص اندیشیده شود، عنوان داشت: مبارزه با مواد مخدر نیازمند هماهنگی بین دستگاههای مرتبط است تا زمینه مناسبی برای پیشگیری و مقابله با آسیب های ناشی از مواد مخدر بوجود آید.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان افزود: باید بر عملکرد مراکز ترک اعتیاد نظارت خوبی شده و باید تلاش و از افرادی که مبتلا به مواد مخدر بوده و درمان شده اند حمایت شود.
مبارزه جدی با معضل مواد مخدر نیازمند عزم و اراده همگانی است
وی اظهار داشت: مبارزه جدی با معضل مواد مخدر نیازمند عزم و اراده همگانی است زیرا دشمنان نظام اسلامی ترویج مواد مخدر در بین اقشار مختلف به ویژه جوانان را مورد توجه قرار داده اند.
وی گفت: 37 هزار شهید و 12 هزارجانباز در راه مبارزه با مواد مخدر سندی از تلاش و ایثار مردم و حکومت اسلامی برای ریشه کن کردن مواد مخدر است.
وی با خطاب به متولیان فرهنگی شهرستان اظهار کرد: مسئولین نهادهای فرهنگی شهرستان باید با جدیت، آگاه سازی و اطلاعرسانی در مدارس، دانشگاهها و در جمع خانوادهها به امر پیشگیری کمک کرده و در این راه کوتاهی نکنند
شهابی وظیفه کانونهای ترک اعتیاد را بسیار مهم دانست و افزود: باید به صورت جدی و با احساس مسئولیت، پیگیر وضعیت افرادی باشیم که از دام اعتیاد رهایی یافتهاند که از جمله میتوان با جلب مشارکت خیرین و ارائه طرحهای اشتغالزایی به برگشت سالم این افراد به جامعه کمک کرد.
نظر شما