۸ مهر ۱۳۹۲، ۱۷:۱۵

صالحي‌اميري:

ورزش كشور بايد با ارزش، انسانيت و اخلاق عجين شود

ورزش كشور بايد با ارزش، انسانيت و اخلاق عجين شود

قم - خبرگزاري مهر: سرپرست وزارت ورزش و جوانان گفت: نيت و هدف اصلي ما اين است كه ورزش كشور با ارزش‌، انسانيت و اخلاق عجين شود و مقوله فرهنگ در ورزش تحقق يابد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدرضا صالحی‌امیری بعد از ظهر دوشنبه در شهر مقدس قم حضور يافت و با آيت‌الله العظمی جوادي‌آملي از مراجع عظام تقليد ديدار و گفتگو كرد.

سرپرست وزارت ورزش و جوانان در اين ديدار با بيان اينكه در حال حاضر نگاه به ورزش مبتني بر نگرشي است كه ريشه آن تربيت قهرمان و هدف آن مدال‌ آوري است، تصريح كرد: در شرايط كنوني قهرماني ملاك و معيار تشخص در ورزش است.

وي ادامه داد: ما سابقه ورزش در 30 سال گذشته را معيار سنجي كرديم و به اين نتيجه رسيديم كه ورزش را با ارزش نديده‌اند و عرصه ورزش در حال حاضر خالي از فرهنگ است و روح معنوي،‌ معرفتي و اخلاق در ورزش كشور وجود ندارد.

صالحي‌اميري بيان كرد: در گذشته مرام پهلواني در ورزش وجود داشت اما امروز اين مرام در ورزش كشورمان كمرنگ شده است و حتي شاهد هستيم كه در برخي از حوزه‌هاي ورزش حتي بي‌رنگ شده است.

وي تاكيد كرد: ورزش در ايران اسلامي بايد با مقوله اخلاق،‌ معرفت،‌ انسانيت و ارزش‌ها عجين شوند.

سرپرست وزارت ورزش و جوانان در ادامه بيان داشت: ورزش و ارزش بايد مانند دو بال در كنار يكديگر باشند و اگر غير از اين باشد به واقع بيراهه رفته‌ايم.

وي يادآور شد: ما امروز پنج هزار قهرمان ورزشكار داريم اما صد درصد نمي‌توانيم به جز مقوله مدال‌ آوري و افتخار آفريني آنها به زمينه اخلاقي ورزشكارانمان افتخار كنيم.

صالحي اميري در ادامه به اهميت توجه به مقوله ورزش همگاني اشاره كرد و ابراز داشت: اين تاكيد رهبر معظم انقلاب است كه براي كاهش هزينه‌هاي دارو و درمان و همچنين به جاي هزينه‌ كردن براي ساختن بيمارستان، براي افزايش سلامت افراد جامعه تلاش شود.

وي اذعان كرد: بي‌ترديد اين تاكيد رهبر معظم انقلاب ريشه در اهميت توجه به مقوله ورزش همگاني دارد.

سرپرست وزارت ورزش و جوانان افزود: در كشورهاي غربي توجه به ورزش همگاني را به عنوان راز سلامت تعريف كرده‌اند و بين 70 تا 80 درصد مردم اين كشورها در ورزش همگاني فعاليت مي‌كنند در حالي كه در ايران تنها 9 درصد مردم در فعاليت‌هاي همگاني ورزش مشاركت دارند.

وي به ديگر اثرات توسعه بيش از پيش ورزش همگاني در كشور نيز اشاره كرد و بيان داشت: توسعه ورزش همگاني يعني اينكه در فضاهاي تفريحي مردم بتوانند ورزش كنند علاوه بر افزايش سلامت افراد جامعه، باعث كاهش آسيب‌هاي اجتماعي نيز مي‌شود.

 

کد خبر 2146244

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha