پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۹ مهر ۱۳۹۲، ۱۰:۱۳

راه اندازی رشته مطالعات موزه برای اولین بار در کشور

راه اندازی رشته مطالعات موزه برای اولین بار در کشور

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه هنر از راه اندازی رشته مطالعات موزه برای اولین بار در کشور خبر داد و گفت: بازنگری در رشته‌های هنر به صورت مستمر یعنی هر 5 سال و یا 10 سال صورت نگرفته است و هنوز هم دانشگاه‌ها برنامه هایی را اجرا می کنند که 20 سال گذشته تعریف شده است.

دکتر صمد سامانیان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بازنگری دروس وسرفصل‌های رشته های هنر گفت: طی دوسال گذشته بسیاری از دانشگاه‌ها به صورت جدی وارد بحث ارزیابی دروس و سرفصل های رشته های دانشگاهی شدند.

وی ادامه داد: شاید نکته قابل توجه‌ای که می توان دراین رابطه به آن اشاره کرد تدوین، تصویب و راه اندازی رشته کارشناسی ارشد رشته مطالعات موزه بود که برای اولین بار در کشور برنامه دوره کارشناسی ارشد مطالعات موزه تعریف، تدوین و توسط وزارت علوم تصویب شد.

مدیرتحصیلات تکمیلی دانشگاه هنر بابیان اینکه امسال برای اولین بار در کشور دانشگاه هنر در رشته کارشناسی ارشد مطالعات موزه دانشجو پذیرش کرد، افزود: بازنگری در رشته‌های هنر به صورت مستمر به طوریکه هر 5 سال و یا 10 سال پیوسته انجام شود صورت نگرفته است و هنوز هم دانشگاهها برنامه هایی را اجرا می کنند که 20 سال گذشته تعریف شده است.

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه هنر افزود: از دوسال قبل که بازنگری سرفصل ها و دروس دانشگاهی به صورت جدی در وزارت علوم آغاز شد دانشگاه‌ها نیز مشارکت خود را در این طرح اعلام کردند ولی هنوز همه برنامه ها به سامان نرسیده و دانشگاه‌ها هنوز هم برخی از برنامه های قدیم را اجرا می کنند.

سامانیان با بیان اینکه برخی رشته ها حدود 30 سال است که تعریف شده و هنوز بازنگری نشده و در دانشگاهها اجرا می شود افزود: درحال حاضر تعداد زیادی از برنامه‌ها و سرفصل‌های دانشگاهی سایر رشته‌ها در شورای عالی برنامه ریزی وزارت علوم  در درست بررسی و بازنگری است که همه آنها هنوز به سامان نرسیده و با ادامه این روند می توان امیدوار بود که تا پایان سال قالب برنامه ها بازنگری شود.

کد خبر 2146270

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha