پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۳ مهر ۱۳۹۲، ۱۸:۵۵

سازمان لیگ در اطلاعیه‌ای اعلام کرد؛

آخرین فرصت برای حل مشکلات ابومسلم/ هفته چهارم حذف می‌شوند!

آخرین فرصت برای حل مشکلات ابومسلم/ هفته چهارم حذف می‌شوند!

سازمان لیگ‌های فوتبال ایران طی اطلاعیه اعلام کرد اگر حداکثر تا هفته چهارم مسابقات لیگ دسته اول، وضعیت تیم فوتبال ابومسلم مشهد مشخص نشود، شرکت تیم مذکور در ادامه مسابقات متصور نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، در حالیکه قرار است فردا یکشنبه رقابتهای هفته سوم لیگ دسته اول باشگاه‌های کشور برگزار شود و در این هفته ابومسلم میهمان راهیان کرمانشاه است، سازمان لیگ‌های فوتبال ایران اطلاعیه‌ به شرح زیر در مورد وضعیت باشگاه ابومسلم مشهد صادر کرد:

"از آنجایی که با وجود مساعدت معاونت وزارت ورزش و جوانان، ریاست فدراسیون و رئیس سازمان لیگ به منظور حل مسائل پیش رو تیم فوتبال باشگاه مردمی ابومسلم از طریق مصالحه بر اساس توافق طرفین مناقشه و تصمیمات مقتضی در خصوص رفع تعلیق، تعیین وضعیت نقل و انتقال بازیکنان و تعویق مسابقات و مسائل حقوقی و مالکیتی و انجام اقدامات بایسته برای شرکت آن تیم در دیدار روز یکشنبه 14/7/92، متاسفانه عدم حضور مسئولان و نفرات ذی‌مدخل در نشست مورخ 11 مهرماه سال جاری جهت تنظیم و تدوین سازش نامه موجب شده است تا با در نظر گرفتن مقررات و همچنین رعایت حقوق سایر تیم‌ها، محدودیت‌های زمانی و شرایط حاکم بر تقویم، چنانچه حداکثر تا هفته چهارم مسابقات لیگ دسته اول وضعیت آن تیم مشخص نشود، شرکت تیم مذکور در ادامه مسابقات متصور نیست."

کد خبر 2149563

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha