پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ مهر ۱۳۹۲، ۱۴:۳۱

زبردستان در گفتگو با مهر:

اجرای پنج پروژه عمرانی در شهر زلزله‌زده شنبه/ برداشت 80 درصد نخاله از سطح شهر

اجرای پنج پروژه عمرانی در شهر زلزله‌زده شنبه/ برداشت 80 درصد نخاله از سطح شهر

بوشهر - خبرگزاری مهر: شهردار شنبه گفت: در حال حاضر پنج پروژه عمرانی با اعتبار 12 میلیارد و900 میلیون ریال در دست اجرا است.

علی زبر دستیان در گفتگو با خبرنگار مهر در ارتباط با پروژه‌های عمرانی در دست اجرا در سطح شهر شنبه اظهار داشت: در حال حاضر پنج پروژه عمرانی با اعتبار 12 میلیارد و900 میلیون ریال در دست اجرا است.

شهردار شنبه در ادامه، احداث فاز اول میدان بصیرت، اجرای ساختمان آتش نشانی، احداث غسالخانه و ساختمان شهرداری و تکمیل بلوار بسیج را از جمله این پروژه‌ها عنوان کرد.

وی ادامه داد: این شهرداری فاقد ساختمان آتش نشانی بوده که الحمدالله توانسته‌ایم با همکاری مسئولان استانی و شهرستانی عملیات اجرایی آن در زمینی به مساحت 400 متر مربع و با اعتبار چهار میلیارد ریال شروع کنیم.

زبردستیان تصریح کرد: همچنین پروژه احداث ساختمان شهرداری با اعتبار شش میلیارد ریال در دست اجرا است که در سه طبقه ساخته می شود.

برداشت 80 درصد آواربرداری در شهر زلزله زده شنبه

وی همچنین در ارتباط با وضعیت شهر و اقدامات صورت گرفته پس از مین‌لرزه بزرگ این شهر، اضافه کرد: با توجه به زلزله دلخراش بیستم فروردین ماه امسال با همت استاندار بوشهر مبلغ یک میلیارد ریال برای آوربرداری در سطح شهر اختصاص پیدا کرد و هم اکنون 80 درصد نخاله‌ها در سطح شهر با همکاری شهرداری‌های استان جمع آوری شده است.

شهردار شهر شنبه در ادامه از صدور 700 پروانه ساختمانی و 35 پروانه تجاری بعد از زلزله خبر داد.

افتتاح شش طرح و پروژه عمرانی

زبردستان در پایان اضافه کرد: در سال جاری با همت فرماندار شهرستان شش طرح و پروژه عمرانی با اعتبار بالغ بر هشت میلیارد و 200 میلیون ریال مورد بهره برداری قرار گرفت.

کد خبر 2149657

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha