۱۴ مهر ۱۳۹۲، ۸:۱۲

مهر گزارش می‌دهد/

پایتخت انرژی ایران بیمارستان ندارد/ بیمارستانی که پس از هشت سال هنوز به بهره‌برداری نرسیده است

پایتخت انرژی ایران بیمارستان ندارد/ بیمارستانی که پس از هشت سال هنوز به بهره‌برداری نرسیده است

سال‌ها است که نام عسلویه به عنوان پایتخت انرژی و اقتصادی کشور یاد می‌شود این نام‌گذاری هم به علت وجود صنایع بزرگ نفت و گاز در این منطقه است ولی محیط پیرامون شرکت‌های نفت و گاز توسعه چندانی نداشته و این شهرستان از داشتن کمترین امکاناتی همچون بیمارستان محروم است.

به گزارش خبرنگار مهر، طی آخرین سرشماری جمعیت ایران، منطقه جنوب استان بوشهر به خصوص شهرستان کنگان و عسلویه از بیشترین رشد جمعیتی برخوردار بودند و به نوعی شاهد انفجار جمعیتی در این دو شهرستان بودیم.

طبیعی است که همگام با رشد انفجار گونه جمعیتی در جنوب استان بوشهر به واسطه وجود صنایع عظیم گاز و پتروشیمی باید شاهد رشد زیر ساخت هایی چون برق، راه ها، آب ، بهداشت و درمان، امنیت، فضای آموزش عالی و...باشیم.

افزایش و تجهیز بیمارستان های حوزه انتخابیه با توجه به انفجار جمعیت در این منطقه از جمله الزامات و اولویت های مورد نیاز است که در همان نگاه اول به صورت مشهود، کمبود و بعضا فقدان آن به معضلی بزرگ و آرزویی دور و دراز برای مردم منطقه تبدیل شده است.

بروکراسی تامین اجتماعی باعث تاخیر در راه اندازی بیمارستان عسلویه شده است

فرماندار شهرستان عسلویه در خصوص آخرین وضعیت بیمارستان تامین اجتماعی این شهر به خبرنگار مهر گفت: از هفت ماه پیش که بنده به عنوان فرماندار عسلویه منصوب شدم، ساختمان بیمارستان تامین اجتماعی عسلویه حدود 90 درصد پیشرفت فیزیکی داشته که در این چند ماهه و در اولین اقدام، پروژه را به صد درصد رساندیم.

مجید محمودی اظهار داشت: در این مدت، معاون عمرانی فرمانداری را به عنوان نماینده مقیم در محل تا تکمیل پروژه مستقر کردیم.

وی افزود: تجهیزات زیر بنایی این بیمارستان مانند آب، برق، تلفن و...را به صورت فوق العاده انجام دادیم. موضوع برق رسانی که قرار بود به طول 12 کیلومتر توسط تامین اجتماعی انجام شود، در کمیته برنامه ریزی تصویب و آن را در کوتاه ترین فاصله و زمان انجام دادیم. همچنین 60 خط تلفن را در اختیار این بیمارستان گذاشتیم تا فرمانداری و دستگاه های اجرایی شهرستان، تمام تعهدات خود در صورت جلسه ای که در دفتر وزیر( در خصوص این بیمارستان) انجام شده بود، به صورت صد درصد انجام داده باشد.

فرماندار عسلویه تصریح کرد: بروکراسی خاص سازمان تامین اجتماعی باعث تاخیر در راه اندازی بیمارستان تامین اجتماعی عسلویه شده است.

محمودی خاطرنشان کرد: با درآمد حاصل از تامین اجتماعی در عسلویه با توجه به حجم بالای جمعیت بیمه شده تحت پوشش در شهرستان، به راحتی می توان در کوتاه ترین زمان، بیمارستانی مانند این بیمارستان احداث کرد.

مذاکره با مدیر عامل شرکت ملی نفت برای تسریع در راه‌اندازی بیمارستان

وی گفت: اعتبار وجود دارد، ساختمان تکمیل شده، تاسیسات پشتیبانی نیز به طور کامل انجام شده است و دلیلی جز تاخیر سازمان تامین اجتماعی وجود ندارد.

فرماندار عسلویه ابراز داشت: در آخرین پیگیری انجام شده از قرار معلوم معاونت اداری مالی سازمان تامین اجتماعی در حال جابجایی است که متاسفانه یکی از دلایل کندی روند افتتاح می تواند همین موضوع باشد. امیدواریم با منصوب شدن مدیر جدید این مشکل نیز برطرف شود.

محمودی یادآور شد: در سفر مهندس جوادی مدیر عامل شرکت ملی نفت به عسلویه، مذاکراتی با وی جهت همکاری برای تسریع در بهره برداری از بیمارستان انجام شد. همچنین مقرر شد چنانچه سازمان تامین اجتماعی با وزارت نفت به توافق برسند، این موضوع نیز می تواند برای تسریع در بهره برداری از بیمارستان کمک شایانی باشد.

وی اظهار امیدواری کردم هرچه سریع تر کار انجام بگیرد تا این بیمارستان به بهره برداری نهایی برسد و مردم شهرستان و حتی اطراف از نعمت داشتن بیمارستانی مجهز بهره مند شوند زیرا حق مردمی که در قطب انرژی ایران زندگی می کنند بیش از این هاست.

فرماندار عسلویه در پایان اشاره ای نیز به پیگیری مجدانه استاندار بوشهر و نماینده حوزه انتخابیه کرد و افزود: این عزیزان در حال تلاش و پیگیری موضوع برای تسریع در راه اندازی این بیمارستان هستند که جا دارد به نوبه خود از آن ها تقدیر به عمل آورم.

بیمارستان دغدغه مهم مردم شهرستان عسلویه است

نماینده مردم دیر، کنگان، جم و عسلویه در خصوص آخرین وضعیت بیمارستان تامین اجتماعی عسلویه به خبرنگار مهر گفت: خوشبختانه مجوز چارت تشکیلات برای بیمارستان تامین اجتماعی عسلویه اخذ شده است.

حجت الاسلام موسی احمدی افزود : اخیرا نیز کارشناسان سازمان تامین اجتماعی برای ارزیابی و کارشناسی بیمارستان عسلویه به شهرستان اعزام تا نتیجه کارشناسی را برای به‌کارگیری تعداد نیروهای مورد نیاز اعلام کنند.

وی گفت: با توجه به پیگیری‌های انجام شده، تجهیزات بیمارستان تامین اجتماعی عسلویه نیز آماده بارگیری برای انتقال به منطقه است.

نماینده مردم جنوب استان بوشهر خاطرنشان کرد: همین هفته جلسه ای با رئیس سازمان تامین اجتماعی کشور در خصوص بیمارستان تامین اجتماعی عسلویه برای تسریع در کار دارم.

وی ادامه داد: تا تحقق موضوع با تمام توان این مسئله را پیگیری خواهم کرد تا انشاءالله یکی از مهم ترین دغدغه های مردم شهرستان عسلویه را که همان بیمارستان است، بتوانیم محقق کنیم.

وعده مسئولان برای راه‌اندازی بیمارستان عسلویه پس از هشت سال هنوز عملی نشده است

نایب رئیس شورای اسلامی بخش چاه مبارک در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: عسلویه قطب انرژی ایران، از نعمت داشتن یک بیمارستان محروم است.

جاسم حمدی اذعان داشت: وعده های مسئولان شهرستان، استان و نماینده حوزه انتخابیه مبنی بر افتتاح بیمارستان تامین اجتماعی عسلویه هنوز با گذشت هشت سال از کلنگ زنی آن محقق نشده است.

وی با طرح این سئوال که کیست مسئول و چی کسی باید جوابگو باشد؟ تصریح کرد: در کنار این صنعت عظیم گازی، بیمارستانی در شان مردم منطقه وجود ندارد. تا کی ارزش سلامتی و خون مردم عسلویه باید کم ارزش تلقی شود؟

وزارت نفت در جاهایی که منابع گازی و نفتی ندارد بیمارستان دائر می کند ولی در قطب انرژی ایران به فکر ساخت بیمارستان نیست و حتی در تجهیز بیمارستان تامین اجتماعی تسریع نمی کند.
....................................
گزارش: مصطفی صفایی

کد خبر 2149660

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha