۲۱ مهر ۱۳۹۲، ۱۲:۱۰

3569 واکنش مخالف ایرانیها به اظهارات نتانیاهو در شبکه های اجتماعی

3569 واکنش مخالف ایرانیها به اظهارات نتانیاهو در شبکه های اجتماعی

شبکه‌های اجتماعی در هفته‌ای که گذشت شاهد موج جدید از طرف کاربران ایرانی بود، این موج که به کمپین "جین" معروف شد در جواب و مخالفت ایرانیها به اظهارات بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس در مورد نبود آزادی در ایران بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، شبکه‌های اجتماعی در هفته‌ای که گذشت شاهد موج جدید از طرف کاربران ایرانی بود؛ این موج که به کمپین جین معروف شد در پاسخ به مصاحبه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی با شبکه بی‌بی‌سی فارسی بود که در آن مصاحبه اعلام کرد: "من فکر می‌کنم اگر مردم ایران آزاد بودند، شلوار جین می‌پوشیدند، به موسیقی غربی گوش می‌دادند و انتخاباتی آزاد می‌داشتند".

کاربران ایرانی در واکنش به مصاحبه نتانیاهو با راه انداختن کمپینی در شبکه های اجتماعی مخالفت صریح خود را با اظهارات این مقام رژیم صهیونیستی اعلام کردند به نحوی که این موضوع در کمتر از 4 روز به تیتر اول خبرگزاری های خارجی مانند نیویورک تایمز و واشنگتن پست تبدیل شد.

براین اساس موتور تحلیلگر آنلاین در بررسی واکنش فعالین فارسی زبان در شبکه‌های اجتماعی مخصوصا شبکه اجتماعی توییتر فارسی که در جواب به سخنان نتانیاهو مطالبی را به اشتراک‌ گذاشتند اعلام کرده که اغلب این مطالب با هشتگ‌هایی از قبیل #jeans #iranjeans #netanyahu #western_music #جین #نتانیاهو،همراه بودند.

آمارها نشان می دهد که از روز ابتدایی این جریان یعنی چهاردهم مهرماه 1392 تا هفدهم مهرماه بالغ بر 3569 توئیت در شبکه اجتماعی توییتر یا توجه به این هشتگ‌ها منتشر شده است.

همچنین تعداد کل روتوییت‌هایی که هشتگ‌های -hashtag - ذکر شده در آنها وجود دارد 19 هزار و 418 توئیت و تعداد کل favoritهایی که توییت‌های شامل هشتگ‌های ذکر شده گرفته‌اند 5672 اعلام شده است.

در این بررسی مشخص شده که یکهزار و 253 توییت‌که شامل URL هستند در این هشتگ‌ها وجود دارد.

تعداد توییت‌های که شامل تصویر هستند و از هشتگ‌های ذکر شده استفاده کرده‌اند نیز 111 بوده و تعداد توییت‌هایی که در آنها اکانت رسمی نتانیاهو در توییتر مورد خطاب (mention) قرار گرفته 589 مورد عنوان شده است.

به گزارش مهر، جنبش مخالفت ایرانیها به اظهارات نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس که مقوله آزادی در ایران را زیر سوال برده است در شبکه‌های اجتماعی دیگری به مانند فیس‌بوک و اینستاگرام نیز در جریان است به نحوی که براساس بررسی های سایت تحلیلگر آنلاین کاربران این شبکه‌ها با قرار دادن عکس‌هایی از شلوار جین‌های خود با اعلام نظر‌های بنیامین نتانیاهو مخالفت کرده‌اند.

کمپِین "ما جین می‌پوشیم" نه تنها در شبکه‌های اجتماعی و خبرگزاری ها و روزنامه های داخلی با اقبال عمومی مواجه شد بلکه خبرگزاری‌های خارجی مانند نیویورک تایمز و واشنگتن پست نیز تیتر اول خود را به پوشش خبری این رویداد اختصاص دادند.

کد خبر 2154652

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha