محمدرضا محدث در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب توضیح داد:در حال حاضر بیش از 760 هزار فرهنگی به عضویت صندوق ذخیره فرهنگیان درآمده اند اما باید شرایطی فراهم کرد که امکان عضویت تمامی معلمان و فرهنگیان در این صندوق ایجاد شود.
وی با اشاره به کسری بودجه آموزش و پرورش افزود: صندوق ذخیره فرهنگیان سهامدار بانک سرمایه، بیمه معلم، شرکت لیزینگ فرهنگیان و سرمایه گذار در بسیاری از پروژه های عظیم نفتی و گازی کشور است و سالانه سود زیادی به این صندوق وارد می شود.
محدث با بیان اینکه عضویت هر معلم در این صندوق به معنای سرمایه گذاری اقتصادی فرهنگیان است، تصریح کرد: با توجه به اینکه سود حاصل از پروژه ها در این صندوق جمع آوری می شود، معلمان می توانند در دوران بازنشستگی اصل پول، سود و کمک دولت را دریافت کنند که این خود به نوعی سرمایه گذاری اقتصادی برای فرهنگیان است.
به گفته وی، اگر یک معلم 15 سال سابقه عضویت در صندوق را داشته باشد، در این مدت تنها یک و نیم درصد از حقوقش کم می شود و بعد از 15 سال ذخیره پولیش 5 برابر می شود.
وی ادامه داد: براساس تبصره 63 قانون برنامه دوم، تبصره 148 برنامه سوم و ماده 52 برنامه چهارم دولت موظف است به میزان آورده فرهنگیان، به این صندوق کمک کند، البته کمکهای مالی دولت شامل این صندوق شده است اما باید سطح کمک ها افزایش یابد تا بتوان خدمات بیشتری را به فرهنگیان ارائه داد.
محدث معتقد است که با توجه به کسری بودجه فعلی آموزش و پرورش می توان با استفاده از سود حاصله از این صندوق و همچنین برون سپاری کردن فعالیت های آموزش و پرورش جبران این کسری بودجه را کرد.
نظر شما