به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا تشیعی گفت: جمعیت تحت پوشش شبکه آب آشامیدنی کشور از 89.6 درصد در سال 70 به 99.2 درصد در سال 91 ارتقاء یافته است. معاون نظارت بر بهرهبرداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از برخورداري 56 ميليون جمعيت شهري و 22 ميليون جمعيت روستايي از خدمات آبرساني در كشور خبر داد.
وی با بيان اينكه در حال حاضر 56 میلیون جمعیت شهری تحت پوشش خدمات آب و فاضلاب قرار گرفتهاند اظهار داشت: جمعیت روستایی تحت پوشش شبکه آب شرب سالم کشور نیز در حال حاضر 22 میلیون نفر بوده که این شاخص از 39 درصد در سال 76 به 76.7 درصد در سال 91 رسیده است.
تشيعي با اشاره به اهداف توسعه هزاره که در سال 2000 در سازمان ملل مورد موافقت قرار گرفت تصریح کرد: سرمایهگذاری در زیرساخت ها و تأسیسات زیربنایی آب، کنترل آلودگی موجود در آب، رسیدگی به مشکلات مربوط به آب از برنامههای تعیین شده در این منشور در مقوله آب است.
این مقام مسئول در شرکت مهندسی آبفای کشور در خصوص تحقق این اهداف گفت: تشکیل شرکت های آب و فاضلاب در ایران 10 سال قبل از تدوین این اهداف در سازمان ملل بوده که افتخاری چشمگیر برای ایران اسلامی در خدمترسانی صحیح و برخورداری هموطنان از آب شرب سالم است.
معاون نظارت بر بهرهبرداری با اشاره به اینکه بیش از یکهزار و 100 شهر در کشور تحت پوشش شبکه آبرسانی هستند گفت: شرکت های آب و فاضلاب به تنهایی پاسخگوی وضعیت کیفیت آب در کشور نيستند.
وي مصرف بیرویه کود و سموم در فعالیت های کشاورزی، تخلیه فاضلاب های صنعتی و فاضلاب های خانگی به صورت خام، ورود روان آب های شهری به منابع آب و دفن غیراصولی زبالهها را از مهم ترین عوامل کاهش و تخریب کیفیت آب در کشور عنوان کرد.
نظر شما