پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

کشته شدن 400 غیرنظامی پاکستانی در حملات پهپادهای آمریکایی

کشته شدن 400 غیرنظامی پاکستانی در حملات پهپادهای آمریکایی

در حملات هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی به پاکستان از سال 2004 تا کنون دست کم 400 غیرنظامی این کشور جان باخته اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اشتاندارد، عملیات پهپادهای ارتش آمریکا در پاکستان طی 10 سال اخیر بیش از دو هزار و 200 کشته بر جا گذاشته است. این در حالی است که 400 نفر از قربانیان این حملات را غیرنظامیان تشکیل می دهند.

بنا بر اعلام وزارت خارجه پاکستان از سال 2004 تا کنون ارتش آمریکا تعداد 330 عملیات هوایی در مناطق مرزی این کشور با افغانستان انجام داده که نتیجه آن کشته شدن دست کم دو هزار و 200 نفر و مجروح شدن حدود 600 نفر بوده است.

در همین حال "بن امرسون" نماینده ویژه حفاظت از حقوق بشر سازمان ملل با انتقاد از کشته شدن غیرنظامیان در حملات نظامی آمریکا در پاکستان خواستار انتشار آمار رسمی در این خصوص شد. گفتنی است حملات هوایی آمریکا در پاکستان با وجود مخالفت شدید از سوی مقامات و مردم این کشور همچنان ادامه دارد.

کد خبر 2158234

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha