به گزارش خبرنگار مهر، فرماندار شهرستان محلات در حاشیه برگزاری این جشنواره به خبرنگار مهر گفت: پایتخت گل ایران که یکی از دهکدههای گل کشور را در خود جای داده است؛ یکی از مناطق ویژه گردشگری استان مرکزی است.
غلامعلی یار احمدی با بیان اینکه بخش خصوصی اعلام کرده بود این جشنواره را برگزار نمی کند افزود: بخش خصوصی معتقد است اگر قرار است از پتانسیل این نمایشگاه به منظور جذب توریست استفاده شود؛ سازمان میراث فرهنگی و گردشگری موظف به تأمین بودجه آن است که با حمایت از بخش خصوصی این جشنواره به مرحله برگزاری رسید.
وی در خصوص جاذبههای گردشگری این شهرستان، گفت: چشمه آب معدنی آبگرم محلات با خاصیت درمان بیماریها، روستای خورهه با موقعیت جغرافیایی ویژه و چشماندازهای کمنظیرش، غار شاه بلبل، غار سوراخ گاو، بنای باستانی معبد و میلهای منسوب به دوره سلوکی و امامزاده خورهه از جمله مناطق دیدنی شهرستان محلات است.
جشنواره ای به مدت 15 روز
دبیرکانون هماهنگی دانش و صنعت گل و گیاهان زینتی کشور نیز گفت: این جشنواره به مدت 15 روز برای بازدید علاقه مندان به دیدن گلهای داودی دایر است.
محمدرضا شفیعی ارایه دستاوردهای تحقیقاتی، پتانسیل کشور در تنوع و کیفیت تولید، معرفی منابع ژنیتکی، سیاست تجاری سازی فن آوری تولید، امکان سفارش سازمانها و تولید کنندگان از ارقام جدید گل های داودی را از اهداف برپایی این جشنواره در محلات عنوان کرد.
برگزاری جشنواره گل های داوودی محلات در ولنجک تهران
وی افزود: 50 رقم از 700رنگ گل های داودی این جشنواره، در موسسه تحقیقات و اصلاح گواهی بذر کشور ثبت و نامگذاری شده است.
شفیعی گفت: همزمان با برپایی این جشنواره در محلات به منظور دسترسی سایر هموطنان، سازمان تحقیقات آموزش و ترویج جهاد کشاورزی سایتی را به وسعت پنج هزار متر مربع در ولنجک تهران برای نمایش و عرضه گلهای داودی اصلاح شده این پژوهشکده از 25 مهرماه تا 10 آبان برای علاقه مندان به گل اختصاص داده است.
دوازدهمین جشنواره گل های داودی با 700 رنگ متنوع و ارایه ارقام جدید اصلاح شده در زمینی به وسعت سه هزار مترمربع در پژوهشکده ملی تحقیقات گل و گیاهان زینتی شهرستان محلات گشایش یافت.
خیرهای دیروز/ خبر امروز
پیش از این فرماندار محلات از برگزار نشدن این جشنواره خبر داده و گفته بود: شركت تعاوني گل وگياه محلات به عنوان متولي برگزاري اين نمايشگاه به علت بروز پديده خشكسالي و نداشتن توان مالي قادر به برگزاري آن نيست.
وی با بیان اینکه، از دست دادن بازارهاي فروش، كاهش گردشگران و كم شدن ميزان درآمد از محل توليد گل را از تبعات برگزار نشدن اين نمايشگاه در محلات عنوان كرده بود.
ابراهيم علي پور، مديرعامل اتحاديه گل و گياهان محلات نيز با بیان اینکه، برپايي نمايشگاه دو ميليارد ريال اعتبار نیاز دارد گفته بود: اين رقم در توان 300 عضو اتحاديه نيست.
اکنون با وجود اظهار نظرهای پیشین این حشنواره برگزار شد.
محلات پایتخت گل های زیبا
محلات از شهرستانهاي استان مرکزي است که بدليل شهرتش در پرورش گل و گياهان زينتي به هلند ايران معروف است که اکنون دارای 700 واحد گلخانه اي فعال دارد و بيش از 40 درصد مردم آن گل پرورش می دهند.
این شهرستان از نظر تنوع توليد و تولید بذر مقام نخست کشور را به خود اختصاص داده است و به گفته رئیس جهادکشاورزی محلات، سالانه 150 ميليون شاخه گلهاي شاخه بريده ، 27 ميليون اصله درخت و درختچه و 5 ميليون گلدان گلهاي آپارتماني در شهرستان محلات توليد مي شود.
صفری با بیا اینکه، شهرستان محلات حدود 590 ميلیون بوته گل هاي فصلي نشايي و در مجموع يک پنجم توليد کشور در محلات انجام مي شود، گفت: گلهاي شهرستان محلات به کشورهاي مختلف از جمله ژاپن ، هلند ، آلمان و برخی کشورهاي حاشيه خليج فارس صادر مي شود.
نظر شما