سید امیر حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه مجلس با رد دومین گزینه پیشنهادی برای وزارت ورزش و جوانان، نشان داد که نسبت به سوابق اجرایی و مدیریتی کسی که می خواهد مسئولیت این حوزه را بر عهده بگیرد، حساس است، اظهارداشت: داشتن اهلیت لازم، توانمندی و مقبولیت سه شرط لازم و اساسی برای مدیر ورزش است. کسی که علاوه بر داشتن تخصص از مهارت های لازم برخوردار برای مدیریت هم برخوردار باشد و در بخش های مختلف هم کار کرده باشد.
وی با بیان اینکه ورزش باید به دست ورزشی ها سپرده شود، تاکید کرد: این خواست جامعه است. ورزش مدیران دانشگاهی و تحصیل کرده زیادی دارد که با تجربه های زیاد شایستگی اداره ورزش کشور را دارند. دولت باید به مدیران ورزشی و تحصیل کرده اعتماد کند.
دبیر کل فدراسیون بین المللی ورزش های زورخانه ای در پاسخ به این پرسش که "آیا الان ورزش به خاطر تاخیر در مشخص شدن وزیر متضرر خواهد شد یا اینکه این تاخیر می ارزد به اینکه در نهایت فردی متخصص در ورزش به عنوان وزیر وزارت ورزش و جوانان انتخاب شود"؟، یادآور شد: در حال حاضر که ورزش کشور در هر بخش توسط فدراسیون مربوطه مدیریت و برنامه ریزی می شود. مهمترین چالشی هم که در حال حاضر پیش روی ورزش است، مربوط به مسائل بودجه می شود.
حسینی ادامه داد: در شرایط فعلی تامین منابع جزو اولویت های اصلی است که آنهم به میزان درآمد خزانه بستگی دارد. اگر وضعیت وزیر مشخص شود می تواند حمایت کند تا تخصیص ها بیشتر شود اما مسئله اینجاست که بودجه نهادهای مختلف از قبل تصویب شده. از طرفی هم دولت با کسری بودجه زیاد مواجه است. سیاست های اقتصادی کشور انقباظی است. دولت هم زمانی می تواند بودجه بیشتری را تخصیص دهد که وضعیت کلی بودجه مناسب باشد.
وی تصریح کرد: با این شرایط و از نظر مالی اینکه وضعیت وزیر ورزش و جوانان هنوز مشخص نشده خیلی به ضرر ورزش نیست. البته که وزیر می تواند حمایت های لازم را برای افزایش بودجه داشته باشد اما همان طور که گفتم بودجه ها مصوب شده است. اما در کل امیدوارم هرچه زودتر ریاست جمهوری در مورد گزینه جدید وزارت ورزش و جوانان به جمع بندی رسیده و یک مدیر ورزشی و مورد تائید مجلس را برای این حوزه انتخاب کند.
معاون پیشین سازمان تربیت بدنی با تاکید دوباره بر اینکه خوب است اینبار وزیر پیشنهادی برای وزارت ورزش و جوانان از دل ورزش انتخاب شود، خاطرنشان کرد: مقابل وزیر چالش های زیادی وجود دارد. نگاه وزیر باید بلندمدت باشد. چشم اندازهای روشنی را رقم بزند و به نوعی رهبر رهبران ورزش باشد. وزیر ورزش باید بتواند ظرفیت های موجود در جهت چشم اندازهای بلند مدت بسیج کند و این یعنی داشتن برنامه 10 ساله برای ورزش.
دبیر کل پیشین کمیته ملی المپیک با بیان اینکه در ورزش نباید به دنبال نتایج زودگذر باشیم و وزیر جدید هم باید به این مسئله توجه داشته باشد، اظهارداشت: امید زیادی داریم اینبار آقای دکتر روحانی، رئیس جمهوری اقبال را به سمت مدیران تحصیل کرده ورزشی سوق دهند.
نظر شما