۹ آبان ۱۳۹۲، ۱۴:۴۵

حجت:

دانشجوي فاقد مهارت دردي از صنعتگر دوا نمي كند

دانشجوي فاقد مهارت دردي از صنعتگر دوا نمي كند

يزد - خبرگزاري مهر: رئيس كانون كارفرمايان استان يزد با تاكيد بر ارتباط دو سويه صنعت و دانشگاه گفت: اين ارتباط اكنون برقرار نيست زيرا دانشجويان اغلب مهارت ندارند و دانشجوي فاقد مهارت دردي از صنعتگر دوا نمي كند.

به گزارش خبرنگار مهر، علي اكبر حجت، پيش از ظهر پنج‌شنبه در نخستين گردهمايي فارغ التحصيلان رشته نساجي دانشگاه آزاد يزد اظهار داشت: سالهاست كه از نبود ارتباط ميان صنعت و دانشگاه سخنراني شده اما كسي فكر اساسي و برنامه ريزي اصولي براي برقرار اين ارتباط نداشته است.

وي افزود: عوامل عدم برقراري ارتباط ميان صنعت و دانشگاه بايد يك به يك شناسايي و برطرف شود تا هم مشكلات صنعتگران برطرف شود و هم دانشجويان فارغ التحصيل بيكار نمانند.

حجت با اشاره به برخي از دلايل عدم برقراري ارتباط ميان صنعت و دانشگاه اظهار داشت: بسياري از دانشجويان بدون علاقه وارد رشته تحصيلي خود شده اند و در ابتداي كار نيز در دانشگاه راهنما نداشته اند و اين امر سبب مي شود پس از فارغ التحصيلي به دنبال مهارت آموزي در آن رشته نرود و تنها مدركي در دست دارد كه مهارتي در آن كسب نكرده است.

بي علاقگي به رشته تحصيلي اولين گام ارتباط ناقص ميان صنعت و دانشگاه است

وي بيان كرد: اين اولين پل شكسته اي است كه تاكنون كسي فكري براي آن نكرده و اين چرخه ناقص سالهاست به همين شكل ادامه دارد.

رئيس كانون كارفرمايان استان يزد ادامه داد: علم تا به عمل تبديل نشود، نمي تواند مفيد باشد و دانشجوي بدون علم و مهارت نيز نمي تواند براي صنعت مفيد باشد و دردي از مشكلات واحدهاي صنعتي را مداوا كند.

حجت تصريح كرد: اغلب دانشجويان فارغ التحصيل، هيچ طرح، برنامه،‌ مهارت و آگاهي ندارند و فقط به حفظ تئوري مطالب كتابها پرداخته اند و نمي توانند آموخته هاي خود را به طور عملي اجرايي كنند.

دانشجو بايد قبل از فارغ التحصيلي در صنعت جايگاه پيدا كند

وي بيان كرد: طبيعي است كه صنعتگر، از دانشجوي فاقد مهارت استقبال نكند و او را در واحد صنعتي خود نپذيرد و دانشجو نيز چون داراي مدرك تحصيلي است، عدم پذيرش برايش مشكل است.

حجت خاطرنشان كرد: دانشجو بايد قبل از فارغ التحصيلي در صنعت جايگاه پيدا كند تا بعد از فارغ التحصيلي حرفي براي گفتن داشته باشد و بتواند نظريه و راهكار براي حل مشكلات واحدهاي صنعتي ارائه دهد.

وي عنوان كرد: اكنون متاسفانه بسياري از دانشجويان به ارائه مقاله در توليد علم بسنده كرده اند و در حالي كه بسياري از مقالات به مرحله اجراي عملي نمي رسند، در ISI ثبت مي شوند.

رئيس كانون كارفرمايان استان يزد تصريح كرد: در رشته اي نظير نساجي، ارائه مقاله به تنهايي مثمرثمر نيست و مقاله بايد قابليت اجرا در عمل را داشته باشد و دانشجويي كه مقاله ارائه كرده است، بايد بتواند نظريات و يافته هاي خود را به مرحله عمل برساند.

دانشجويان با علم خود به كمك واحدهاي سنتي بيايند

وي عنوان كرد: دانشجويان امروز بايد با علم خود به كمك واحدهاي سنتي بيايند و آنها را از وضعيت فعلي خارج كنند زيرا كمتر از يك دهه ديگر، كار سنتي ناخودآگاه به سمت تعطيلي مي رود.

حجت اظهار اميدواري كرد: برگزاري اين گردهمايي ها و همايش ها، بتواند ارتباط ميان صنعت و دانشگاه را بهبود ببخشد و داشته ها و نيازهاي هر يك را شناسايي و از آن در راستاي پيشرفت استفاده كند.

وي افزود: آنچه مسلم است، دانشجو پس از فارغ التحصيلي نيازمند كار است و صنعت نيز در دوران تكنولوژي، نيازمند علم بنابراين بايد نخست با نيازسنجي و سپس با كسب مهارت، اين دو نياز اساسي را پاسخگو باشيم.

کد خبر 2166443

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha