به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل جبارزاده شامگاه دوشنبه در مراسم معارفه خود با بیان اینکه حیات را به دریاچه ارومیه بازمیگردانیم، گفت: ایجاد فرهنگستان زبان و ادبیات آذری دین من است و همان طوری که دکتر روحانی وعده آن را دادهاند تلاش میکنیم تا این فرهنگستان را تاسیس کنیم.
جبارزاده افزود: از تمام اساتید و فرهیختگان دعوت میشود زمینه تاسیس این فرهنگستان در آذربایجانشرقی را فراهم کنند.
جبارزاده همچنین تاکید کرد: به عنوان نماینده دولت در آذربایجانشرقی با توجه به تاکید دولت که در نخستین جلسه به بحث احیای دریاچه ارومیه داشت، احیای دریاچه ارومیه را در اولویت برنامه قرار خواهم داد.
بازگشت شادابی و نشاط به آذربایجان شرقی
استاندار آذربایجانشرقی گفت: برگشت نشاط و شادابی به استان را مدنظر دارم و امید را کلید بسیاری از مشکلات میدانم.
وی با بیان اینکه پاسدار خون شهیدان و ادامه دهنده راه آنان خواهم بود، ادامه داد: با مردم راستگو باید بود زیرا مردم در این صورت تحمل هر سختی را خواهند داشت.
آغاز ورود سرمایه های بخش خصوصی به آذربایجان شرقی
استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: درصدد خواهم بود با همکاری نماینده ولیفقیه در استان زمینه ورود سرمایههای بخش خصوصی را به استان فراهم کرده و از مهاجرت سرمایهگذاران استان جلوگیری کنم.
وی قول داد که با همکاری نمایندگان مردم استان در مجلس زیربنای توسعه استان از طریق افزایش سهم استان در بودجه و اعتبارات ملی را فراهم کند.
وعده های روحانی عملی خواهد شد
جبارزاده تصریح کرد: معتقدم که به طور قطع و یقین وعدههایی که آقای روحانی در ایام انتخابات و بعد از آن داده عملی خواهد شد.
وی اظهار داشت: با آغاز دولت یازدهم، با توجه به مدت کوتاهی که از عمر آن سپری میشود مشخص است که رفتار عقلانی و مبتنی بر اعتدال ثمرات فراوانی چون بازسازی اعتماد عمومی و بازآفرینی نشاط داشته و خواهد داشت.
استاندار آذربایجانشرقی، لزوم تداوم اندیشه در زمینه مبانی و برنامههای دولت تدبیر و امید را مورد تاکید قرار داد و افزود: شناخت من از رئیس جمهور که به دوره همکاری در کسوت نمایندگی مجلس برمیگردد، معتقدم ایشان از اجرای باورهای خود کوتاه نخواهند آمد.
امروز احمدعلیرضا بیگی که نزدیک 62 ماه استاندار آذربایجانشرقی بوده با حضور رحمانیفضلی وزیر کشور، جای خود را به اسماعیل جبارزاده داد.
اسماعیل جبارزاده استاندار جدید آذربایجانشرقی در سال 1339 در شهرستان خوی از توابع آذربایجان غربی به دنیا آمد و پس از طی دوران تحصیل در این شهر، با عضویت در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به دفاع از کیان کشور در جبهههای جنگ تحمیلی پرداخت.
وی که مسئول بهداری لشکر همیشه سرافراز عاشورا بود بعد از پایان جنگ در رشته دکترای علوم آزمایشگاهی از دانشگاه تبریز فارغالتحصیل شد و همزمان در سال 1378 به عضویت هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و هیئت علمی انستیتو پاستور ایران درآمد.
جبارزاده در سال 1371 با رأی مردم به عنوان نماینده حوزه انتخابیه تبریز، اسکو و آذرشهر به مجلس چهارم راه یافت و در سه دوره بعدی مجلس شورای اسلامی هم با کسب آرای مردم این سمت را حفظ کرد و در مجلس ششم به عضویت هیئت رئیسه مجلس درآمد.
اسماعیل جبارزاده عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز و رئیس مؤسسه آموزش عالی غیرانتفاعی ربع رشیدی تبریز است.
نظر شما