حجت الاسلام محمد علاءالدینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: پیش از بیان هر موضوعی باید درگذشت جانسوز حاج حبیب الله عسگر اولادی را از سوی مردم مؤمن دماوند، متدینین این شهرستان، جامعه روحانیت و رهروان ولایت به بازماندگان گرامی این مرد بزرگ و مردم ایران تسلیت گفت.
عسگر اولادی درس آموخته مکتب "اعمش کوفی"
وی ادامه داد: عسگر اولادی از افتخارات شهر و شهرستان دماوند است که در مکتب به یادگار مانده از اعمش کوفی صاحب فضل و کمالات شد؛ اعمش کوفی پسر سلیمان بن عمران است که به سال 61 هجری قمری متولد شد و به همراه خانواده به کوفه نقل مکان کرد و او را می توان یکی از علاقه مندان برجسته اهل بیت(ع) و متأثر از فرهنگ عاشورا خواند.
این مسئول اضافه کرد: به لطف باری تعالی خطه مستقر در دامان پاک قله دماوند یعنی شهرستان دماوند با بهره گیری از وجود چنین بزرگانی در مسیر نیل به پرورش نخبگان فرهیخته و مجتهدان مبارز به توفیقاتی عظیم دست یافت.
علاءالدینی بیان داشت: از جمله چهره های برخاسته از دامان نماد مقاومت ایران اسلامی، یعنی دماوند که علاوه بر درخشش در حوزه های سیاسی، پیرامون موضوع ترویج فرهنگ اهل بیت(ع) و توسعه فرهنگ عاشورا نیز شهره خاص و عام بود، حاج حبیب الله عسگر اولادی است.
پاسخ مرحوم عسگر اولادی به برپایی مراسم تجلیل از او
نماینده ولی فقیه در شهرستان و امام جمعه دماوند با بیان اینکه حبیب الله عسگر اولادی فرزند دماوند، افتخار اسلام و مایه فخر ایران است، افزود: در حال حاضر بسیاری از اهالی شهر و شهرستان دماوند نیز از بسیاری جهات این شخصیت برجسته سیاسی کشورمان را نمی شناسند.
وی تصریح کرد: چندی قبل طی نشستی در شورای فرهنگ عمومی شهرستان دماوند مقرر شد تا مراسم و آیین هایی برای جبران این کاستی در خصوص وی و سایر بزرگان شهرستان تحت عنوان تجلیل از "عبادالله الصالحین" برپا شود.
این مسئول ادامه داد: در این طرح نخستین فرد مدنظر اعضای شورای فرهنگ عمومی شهرستان دماوند مرحوم حاج حبیب الله عسگر اولادی بود که پاسخ وی به این مطالبه شورای فرهنگی جالب است؛ آن مرحوم در قبال طرح این موضوع از سوی کارگروه مربوطه، ضمن امتناع گفته بود که "خداوند باید خود اجر و مزد مجاهدان و تلاشگران راه خود را بدهد؛ اگر ما در این مسیر خلوص داشته باشیم بی شک توسط باریتعالی تقدیر می شویم".
علاءالدینی اضافه کرد: حال امروز شاهد تحقق آن گفته و درگذشت این مرد بزرگ در پایان سال قمری و نخستین روز از ماه محرم هستیم؛ امروز روزی است که دعای مؤمنان مستجاب می شود، حضرت ذکریا(ع) در حالی که خود عمری را گذارنده و همسری نازا داشت حضرت یحیی(ع) به عنوان معجزه از سوی خداوند متعال برای آن حضرت تجلی یافت.
مرحوم عسگر اولادی، شخصیتی در چند بعد
به گفته نماینده ولی فقیه در شهرستان و امام جمعه دماوند، دل باختگی حاج حبیب الله عسگر اولادی به نهضت سید و سالار شهیدان، پیروی او از رهبری نهضت انقلاب اسلامی ایران، همراهی با روحانیت و تلاش های شبانه روزی در مسیر تحقق اهداف سیاسی انقلاب اسلامی سبب شد تا اغلب مردم چهره سیاسی وی را بشناسند، حال آنکه این مرد بزرگ ید طولایی در نفسیر قرآن کریم نیز داشت.
وی ادامه داد: شخصیت هایی همانند این فقید در تاریخ اسلام بسیارند، از این رو وظیفه نخبگان و اندیشمندان است تا در راه شناخت و شناساندن ابعاد شخصیتی این بزرگان اهتمام ورزند.
این مسئول اضافه کرد: عسگر اولادی و عسگر اولادی ها با مکتب سید و سالار شهیدان و در هیئتهای عزاداری امام حسین(ع) رشد کرده و به بصیرت رسیده اند، از این رو، جای خالی او در روزهای دهم و یازدهم محرم و در پیشاپیش صفوف عزاداران حسینی(ع) شهرستان دماوند تا ابد حس می شود.
نقش و آرزوی حاج حبیب الله در توسعه مسجد جامع دماوند
علاءالدینی، مرحوم عسگر اولادی را بانی توسعه مراکز اسلامی خواند و افزود: مرحوم عسگر اولادی و خانواده وی یکی از عناصر شاخص در زمینه توسعه مراکز مذهبی نه تنها در شهرستان دماوند، استان تهران و کشور بلکه حتی در قلب اروپا محسوب می شدند.
نماینده ولی فقیه در شهرستان و امام جمعه دماوند ادامه داد: آن مرحوم در زمینه توسعه مسجد جامع شهر دماوند نقش بسزایی ایفا کردند و به دلیل ارتباط خانوادگی با خیر و بانی توسعه مراکز مذهبی در اقصی نقاط ایران و حتی جهان یعنی "حاج عبدالله توسلی" در این امور نقش بارزی داشت.
وی اضافه کرد: امروز بسیاری از فعالان حوزه های سیاسی، قضایی و فرهنگی کشور را افرادی پرورش یافته در حوزه علمیه دماوند شامل می شود و این مهم مرهون زحمات و مدیون پشتیبانی های بی وقفه آن مرحوم است.
این مسئول بیان داشت: این حوزه علمیه همان باغ حاج عبدالله توسلی و مقابل ساختمان ساواک دماوند است که در ایام پیش از انقلاب شکوهمند اسلامی محل تجمع انجمن های اسلامی بود و حاج حبیب الله عسگر اولادی در آن شرایط دشوار به مبارزات ضد شاهنشاهی ادامه می داد.
علاءالدینی افزود: همچنین چهار منزل در شهر قم با حمایت های بی دریغ وی خریداری شد تا طلاب به هنگام سفر به این شهر مقدس برای تحصیل با مشکل محل اسکان مواجه نشوند.
نماینده ولی فقیه در شهرستان و امام جمعه دماوند ادامه داد: یکی از آرزوهای بزرگ آن مرد انقلابی ایران اسلامی به گفته خود او "توسعه مسجد جامع دماوند به سمت شمال بود".
عسگر اولادی، یار با تعصب ولایت
این مسئول اضافه کرد: اسلام و قرآن همواره برای انقلابیونی که بعنوان پیشگام در مسیر فوز عظیم انقلاب شکنجه شده اند با انقلابیون بعد از پیروزی، تفاوتهایی قائل است و مرحوم حبیب الله عسگر اولادی از بارزترین این افراد شمرده می شود؛ شاخص شخصیت هایی نظیر وی مرجعیت امام راحل(ره) و بعد از ایشان رهبر فرزانه انقلاب بود.
علاءالدینی ادامه داد: او تعصب خاصی نسبت به ولایت فقیه داشت و این نظریه را کارآمدترین و مهمترین موضوع انقلاب اسلامی می دانست؛ آن مرحوم همه مال و جان و آبروی خود را در مسیر اعتلای جایگاه رفیع ولایت صرف می کرد و همه تلاش خود را به خرج می داد تا وحدت مورد نظر مقام عظمای ولایت با توجه به ظرفیتهای درونی و جلوگیری از اختلافات محقق شود.
نقش محوری مرحوم عسگراولادی در وحدت جامعه
نماینده ولی فقیه در شهرستان و امام جمعه دماوند با اشاره به نقش بارز مرحوم عسگر اولادی در ایجاد وحدت در جامعه اسلامی خاطرنشان کرد: آن مرحوم اعتقادات خود در ایجاد وحدت را با نقطه نظرات رهبر معظم انقلاب منطبق ساخته بود.
وی ادامه داد: به رغم توطئه های تفرقه افکنانه دشمنان اسلام و انقلاب، آن مرحوم یکی از ارکان حفظ وحدت جبهه درونی و ایجاد محبت در مجموعه های درونی نظام بود.
این مسئول اضافه کرد: حاج حبیب الله عسگر اولادی با تکیه بر بیانات گران سنگ رهبری معتقد بود که وحدت باید در دو شکل وحدت شب قدری و مراتب ایمانی در جامعه تجلی یابد.
حبیب الله؛ فرزند دماوند، افتخار اسلام
علاءالدینی بیان داشت: شاید امروز جامعه از برکت وجود این مرد انقلابی محروم شده باشد اما عقاید، افکار و خدمات او به اسلام و انقلاب هرگز از یادها زدوده نمی شود.
به گفته نماینده ولی فقیه در شهرستان و امام جمعه دماوند، مردم بام ایران تا ابد به وجود مردانی بزرگ از این خطه همچون حاج حبیب الله عسگر اولادی افتخار خواهند کرد و امیدوارند راه ایشان در مسیر انقلاب و عنایت او به حوزه علمیه و مجموعه نماز جمعه دماوند در توسعه مسجد جامع شهر همچنان تداوم یابد.
نظر شما