به گزارش خبرنگار مهر، حمید میرزاده صبح شنبه در جریان دیدار با نمایندگان مردم آذربایجان غربی در مجلس شورای اسلامی افزود: متاسفانه از 19 هزار رشته محل مصوب دانشگاه آزاد اسلامی در وزارت علوم و بهداشت، 7 هزار رشته تعطیل شده که نشان دهنده عدم وجود متقاضی این رشته در مقاطع کارشناسی و کاردانی است.
وی با بیان اینکه بر اساس برنامه ریزیها و سیاست گذاریهای انجام شده توسعه تحصیلات تکمیلی در استانها متناسب با استانداردها و استعدادهای موجود انجام می شود، اظهار داشت: هر منطقه با توجه به استعدادها و امکانات موجود توانایی تبدیل شدن به یک قطبیت خاص علمی را دارد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه تصمیم گیری در مورد مسائل دانشگاهی باید با صلاحیت علمی انجام شود، اعلام کرد: در صورت فراهم بودن زیر ساختهای لازم از جمله امکانات، تجهیزات و استاد، از راه اندازی رشته های متناسب با پتانسیلهای منطقه حمایت می کنیم.
میرزاده ضمن تاکید بر اینکه در این راستا دارا بودن حداقل استانداردهای علمی باید مورد توجه قرار گیرد، با اظهار تاسف، گفت: در حال حاضر بیش از 700 هزار نفر متقاضی تحصیلات تکمیلی پشت در دانشگاهها و ما باید زمینه ای را فراهم کنیم که تحصیلات تکمیلی همزمان با ارتقا کیفیت دانشگاهها توسعه یابد.
وی با اشاره به موقعیت جغرافیایی آذربایجان غربی و همسایگی با چهار کشور خارجی، ادامه داد: در این استان امکان توسعه رشته های پر جاذبه هم برای جذب دانشجویان ارجی و هم فراهم آوردن زمینه برای امکان جذب دانشجویانی که به خارج می روند وجود دارد.
نمایندگان مردم آذربایجان غربی در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه ضمن اشاره به مشکلات آموزش عالی استان، بر توسعه تحصیلات تکمیلی بخصوص راه اندازی رشته های علوم پزشکی و پرستاری در نقاط محروم تاکید کردند.
نمایندگان همچنین خواستار تعامل سازنده و صحیح دانشگاه آزاد اسلامی با مجلس شورای اسلامی شده و اظهار امید واری کردند: با مدیریت جدید، دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر توسعه و بالندگی خود بیش از گذشته قرار گیرد.
نمایندگان مردم آذربایجان غربی در مجلس شورای اسلامی بر لزوم تغییر و تحول کمی و کیفی دانشگاه آزاد اسلامی، جذب دانشجویان خارجی، گسترش تحصیلات تکمیلی و استفاده از ظرفیتهای استان در جهت رشته گرایشهای مورد نیاز تاکید کردند.
نظر شما