به گزارش خبرنگار مهر، پروژه تامین تجهیزات نوسازی شبکه انتقال مخابرات کشور قرار است در 14 استان تا پایان امسال به بهره برداری برسد که امروز طی مراسمی این پروژه در 6 استان به صورت همزمان به بهره برداری رسید.
برگشت سریع سرمایه و سوددهی کوتاه مدت و بلندمدت پروژه و نیز رفع مشکل حاد تراکم بیش از حد ترافیک و همچنین فراهم کردن بستر مناسبی برای ارتباطاتATM بانک ها و موسسات مالی با حجم تراکنش بالا از جمله مزایای این پروژه ملی محسوب می شود.
با اجرای پروژه تامین تجهیزات نوسازی شبکه انتقال مخابراتی کشور هزینه هنگفت سالانه پرداختی به شرکت ارتباطات زیرساخت برای برقراری ارتباطات بین شهری حذف خواهد شد و نیز هزینه های مربوط به نگهداری ایستگاههای سیستم انتقال رادیویی در مناطق کوهستانی کشور کاهش می یابد.
در همین حال افزایش سرعت رفع خرابی و ارائه پشتیبانی فنی با بهره گیری از فناوری جدید مدیریت کنترل متمرکز و نیز بهبود شاخص های ارتباطی از دیگر مزایای این طرح است.
به گزارش مهر، در این پروژه توسعه و ارتقای ظرفیت سیستم های قدیمی انتقال متناسب با نیاز شبکه مخابرات در استان های کشور و نیز افزایش تقاضای مشترکان به سرویس های جدید در حوزه دیتا در نظر گرفته شده است. به نحوی که افزایش پهنای باند از طریق فیبر نوری برای تامین نیازهای دیتا، ADSL، اترنت و اینترانت از جمله این ویژگی ها است.
حجم اعتبار ریالی این پروژه که از اوایل سال 91 شروع شده حدود 1250 میلیارد ریال ارزیابی می شود که از ویژگی های فنی آن می توان به تامین تجهیزات شبکه ارتباطات مبتنی بر IP اشاره کرد و نیز بومی سازی این تجهیزات گام مهمی در جهت رفع چالش های ناشی از اعمال تحریم های بین المللی در بخش ارتباطات مخابراتی کشور خواهد بود.
نظر شما