دکتر مجید ابهری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: برخی پسران و دختران صفحات فیس بوک خود را به نمایشگاه عکس و آلبوم خصوصی تبدیل کردند و در بررسی 845 پروفایل مشخص شد 60 درصد عکسهای این پروفایلها آتلیه ای بوده و روی آنها رتوش و عملیات تزئینی انجام شده است. علت این گونه رفتارها خودنمایی و به موازات آن فریب دیگران است، چرا که چهره عادی این افراد تفاوت بسیاری با تصویر آنها در صفحات شبکه های اجتماعی دارد. برخی کاربران بر اساس این تصاویر علاقمند به برقراری رابطه عاطفی با صاحبان پروفایل ها می شوند.
به گفته وی، دوام این ارتباطات به رابطه حضوری و دیدارهای بعدی منجر می شود در حالی که بعد از اولین ملاقات می توان ارزیابی کرد که فرد در چه شرایط روحی قرار می گیرد چرا که شخصی را که ملاحظه می کند تفاوت زیادی با تصویرش دارد.
این آسیب شناس به جوانان توصیه کرد فریب این تصاویر را نخورند و ارتکاب اینگونه اعمال از سوی برخی افراد نماد بارز فریبکاری است.
وی ادامه داد: برخی از جوانان وقتی در یک رقابت تصویری قرار می گیرند مبالغی بین 50 تا 100 هزار تومان را برای عکسبرداری هزینه می کنند تا عکس مطلوب را در صفحه خود قرار دهند. اینگونه هزینه های بی جا بر اقتصاد فردی و خانوادگی فشار وارد کرده و اسراف قلمداد می شود.
نظر شما