۳ آذر ۱۳۹۲، ۱۷:۱۳

حوزه معاونت اقتصادی شهرداری شیراز ایجاد شد

حوزه معاونت اقتصادی شهرداری شیراز ایجاد شد

شیراز - خبرگزاری مهر: حوزه معاونت اقتصادی و مشارکت های مردمی شهرداری شیراز راه اندازی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر،  شهردار شیراز با بیان اینکه مدیریت شهرها یک مدیریت هزینه بر و در آمدزاست، گفت: امروز شهرها با بودجه مردم اداره و توسعه پیدا می کنند.

علیرضا پاک فطرت با بیان اینکه توسعه و رقابت یکی از نیازهای اساسی شهرهاست، اظهار کرد: توسعه شهرها تنها با پولی که از مردم در قالب عوارض گرفته می شود امکانپذیر نیست بنابراین باید منابع درآمدی جدیدی پیدا کنیم تا بتوانیم مباحث مربوط به مشارکت و سرمایه گذاری را با جدیت دنبال کنیم که در این میان جای معاونت اقتصادی و مشارکت های مردمی شهرداری شیراز خالی بود.

وی با اشاره به اینکه هیچ ضمانتی برای پرداخت عوارض از جانب مردم وجود ندارد، افزود: برای اداره شهر نمی توانیم تنها بر دریافت عوارض از مردم وابسته باشیم، بنابراین ضروری است که شهرداری به اندازه کافی سرمایه لازم را برای اداره شهر و اجرای پروژه ها از طریق جذب سرمایه گذار فراهم کند.

شهردار شیراز با بیان اینکه سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های اقتصادی شهرداری شیراز پروژه های خوبی را برای جذب سرمایه گذاران تعریف کرده، بیان کرد: فعالیت این سازمان به تنهایی جوابگوی نیازهای کلانشهر شیراز نبود و از طرفی نظارت بر پروژه های اوراق مشارکت نیز ضروری است که در این راستا حوزه معاونت اقتصادی راه اندازی شد تا بر روی این بخش نظارت داشته باشد.

پاک فطرت با بیان اینکه زمانی که پروژه ای کلنگ زنی می شود، ارزش افزوده ای را در سطح منطقه ایجاد می کند، اظهار کرد: این ارزش افزوده باید به سود همه مردم باشد و باید با برنامه ریزی دقیق اجازه ندهیم سود آن تنها به جیب عده ای خاص برود.

شهردار شیراز افزود: شهرداری قبل از کلنگ زنی پروژه باید به سراغ مالکین برود و با توافق آنان املاک مورد نظر را خریداری نماید و اگر مالکین حاضر به فروش نشوند، شورای شهر باید با تنظیم مصوبه ای، قیمت املاک را در محدوده پروژه قبل از اجرای طرح مشخص نماید.

شهردار شیراز با بیان اینکه حوزه معاونت اقتصادی و مشارکت های مردمی حداقل به چهار یا پنج مدیریت نیازمند است، گفت: مدیریت سرمایه گذاری و مشارکت های اقتصادی، مدیریت بهره وری، مدیریت برنامه ریزی و مدیریت بانک زمین و مسکن ازجمله مدیریت های حوزه معاونت اقتصادی و مشارکت های مردمی خواهد بود.

وی عنوان کرد: حوزه معاونت اقتصادی باید موتور محرکه شهرداری باشد و منابع مالی را برای پروژه ها تعریف و تأمین کند.

افراد کوته نظر در شهرداری شیراز جایگاهی ندارد

شهردار شیراز بیان کرد: برخی از افراد تصور می کنند اگر با یک سرمایه گذار گفت و گو کنند یا دوست شوند مشکلاتی پیش خواهد آمد در حالی که این افکار، کوته نظری است و افراد کوته نظر در شهرداری شیراز جایگاهی نخواهند داشت.

پاک فطرت تاکید کرد: معاون اقتصادی و مشارکت های مردمی باید سریعاً پروژه هایی را تعریف کند تا بستر سرمایه گذاری بیش از پیش فراهم شود.

وی گفت: پروژه های سرمایه گذاری نباید به پروژه های تجاری و مسکونی ختم شود بلکه باید در کنار این گونه پروژه ها، پروژه های خدماتی و تفریحی نیز فراهم کنیم.

شهردار شیراز با اشاره به اینکه پروژه های خدماتی دارای سوددهی فراوانی هستند، بیان کرد: انتظار می رود بوستان هایی را برای سرمایه گذاری تعریف کنیم و در کنار آن مجموعه های تجاری هم تدارک ببینیم تا سرمایه گذاران ضمن ساختن پارک به سودهی لازم نیز دست یابند.

پاک فطرت با بیان اینکه در پروژه های سرمایه گذاری باید به معماری ایرانی و اسلامی توجه شود، بیان کرد: اگر معماری یک پروژه با ارزش باشد باعث تحول در آن منطقه می شود و سرمایه گذاران را راغب به سرمایه گذاری در آن مکان خواهد کرد.

شهردار شیراز در ادامه با بیان اینکه معاونت فنی و عمرانی با هماهنگی و هم افزایی مناسبی با حوزه اداری و مالی داشته باشد، اظهار داشت: از آنجا که اکثر پروژه ها در سطح مناطق انجام می شود حوزه فنی و عمرانی باید ارتباط خوبی با مناطق نیز داشته باشد.

وی عنوان کرد: امروز اجرای پروژه های کوهسار مهدی یا پل کابلی ولیعصر (عج) در شأن حوزه معاونت فنی و عمران شهرداری شیراز است.

در امر سرمایه گذاری نیاز به فرهنگ سازی داریم

معاون اقتصادی و مشارکت های مردمی شهرداری شیراز بسیاری از تحولات ایران زمین را مرهون شیرازی ها و فارسی ها دانست و بیان کرد: شهرداری ها جزء باهوش ترین ارگانهای  ایران به شمار می روند اما این توان تا حدی ناشناخته مانده است.

رضا خیراندیش با دفاع از اقدامات حوزه معاونت فنی وعمرانی شهرداری شیراز در زمان تصدیش گفت: زمانی عملکرد این معاونت به ساخت یک زیرگذر و یا روگذر ختم می شد.

وی اظهار داشت: با طرح جامع حمل ونقل و مطالعاتی که انجام شد پروژه های بزرگ کلید خورد و به اجرا درآمد.

خیراندیش ادامه داد: زمانی که پروژه تونل سعدی و کوهسار مهدی(عج) آغاز شد بسیاری از افراد اجرای آن را خارج از توان حوزه معاونت فنی و عمرانی می دانستند اما با تلاش و همت مهندسین بومی این پروژه ها با موفقیت انجام شد.

خیراندیش بیان کرد: در امر سرمایه گذاری نیاز به فرهنگ سازی داریم که قطعا باید این موضوع پیگیری شود.

کد خبر 2181861

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha