به گزارش خبرنگار مهر، عاطفه سمائی، ظهر چهارشنبه در همایش تجلیل از پیشتازان رجعت به حجاب برتر، اظهارکرد: اگر پوشش افراد به عقبه فرهنگی و آموزههای اسلامی آنان برگردد می توان گفت برترین پوشش نوع پوشش اسلامی است.
وی لباس و حجاب را نماد قدرت ملی دانست و افزود: لباس به نوعی معرف و معیار سنجشی برای حفظ ارزشهای جامعه در برابر دیگر کشورها محسوب میشود.
سمائی عنوان کرد: در غرب به سبب ابزارهای پرقدرت رسانه ای، لباس به عنوان چیزی شناخته میشود که عیوب انسان را بپوشاند و زیباییهای انسان را نمایان کند.
سمائی با بیان اینکه لباس ظاهر و صورت سبک زندگی و نشاندهنده هویت فرد است عنوان کرد: جوانان امروزی لباس را برای متفاوت بودن نسبت به سایرین میپوشند و هرکس نسبت به سایرین متفاوت تر باشد حس بهتری خواهد داشت.
مدیر پژوهشکده مجازی عفاف و حجاب کشور تصریح کرد: نگاه و دستورات دین اسلام به مسئله حجاب و پوشش هیچگاه دچار تغییر نشده و از نظر اسلام حفظ عفت وظیفه همه افراد مومن است.
وی با بیان اینکه اولین مرحله حریم انسان به حریم خداوند مربوط است و پس از آن به حریم خانواده، محارم، خویشاوندان و افراد جامعه باید حفظ شود افزود: فردی که این حریم ها را رعایت نکند هتاک شناخته می شود و کسی که از حریم های معرفی شده پاسداری نکند فردی خوار و ذلیل در جامعه میشود.
وی با بیان اینکه در صورتی که پوشش افراد متناسب با آب و هوای جغرافیایی، متناسب با محیط کار و غیره باشد این نوع پوشش، پوشش مرسوم و سنتی خواهد بود بیان کرد: اگر پوشش و حجاب برتر با آگاهی همراه نباشد تبدیل به حجاب سنتی میشود و در این صورت انسان به حریم خداوند ورود پیدا نمیکند.
مدیر پژوهشکده مجازی عفاف و حجاب کشور عنوان کرد: محوریت گفتمان غرب در حوزه لباس گفتمان فشن است و فشن الگوی رفتاری است که توسط یک عده که خود را برتر از جامعه میدانند و متناسب با نیاز جامعه افکار خود را به جامعه القا میکنند.
وی با اشاره به اینکه اکنون این تفکر در بین جوانان القاشده است که افراد به خاطر خصوصیتهای جسمانی و لباس، برتر شناخته میشوند، گفت: سالها پیش در غرب آرایش و لباسهای نامتعارف معرف زنان هرزه جامعه بوداما امروزه این موارد معرف زن زیبا شده است تا مرز زن خوب و بد شکسته شده و همه زنان در معرض نگاه آلوده مردان هرزه قرار گیرند.
مدیر پژوهشکده مجازی عفاف و حجاب کشور بیان کرد: هر نوع از مکاتب برای پوشش بایدها و نبایدها و اصولی را تعریف کرده اند که از نگاه هر مکتب در قاموس خلقت و جایگاه پوشش برمیآید.
نظر شما