۶ آذر ۱۳۹۲، ۱۹:۳۹

الیاس حضرتی:

عملکرد صدا و سیما در جریان انتخابات سال 92 بی طرفانه بود/حضور اصلاح‌طلبان در مجلس آینده

عملکرد صدا و سیما در جریان انتخابات سال 92 بی طرفانه بود/حضور اصلاح‌طلبان در مجلس آینده

مشهد – خبرگزاری مهر: مدیر مسئول روزنامه اعتماد گفت: عملکرد صدا و سیما در جریان انتخابات سال 92 کاملا بی طرفانه و بدون حمایت از شخص خاصی بود.

به گزارش خبرنگار مهر، الیاس حضرتی بعدازظهر چهارشنبه در نشست دانشکده علوم اداری دانشگاه فردوسی مشهد اظهار کرد: عملکرد صدا و سیما در جریان انتخابات سال جاری کاملا بی طرفانه بود اما در انتخابات سال 88 شاهد این بی طرفی ها نبودیم.

وقایع و اتفاقات سال 88 همچنان مورد واکاوی قرار بگیرد

وی با اعلام اینکه صدا و سیما در حال حاضر نیز به دنبال جو سازی و تنگ کردن فضا برای اصلاح طلبان است، افزود: وقایع و اتفاقات سال 88 باید همچنان مورد واکاوی و بررسی قرار بگیرد تا قضاوت ها واقع بینانه تر باشد.

حضرتی عنوان کرد: انتخابات 88 مورد توجه ویژه مسئولان و مردم بوده و این امر اصلاح‌طلبان را برای حضور در انتخابات سال 92 دچار تردید و نگرانی شدند اما در نهایت رهبر معظم انقلاب حضور تمام افراد را در انتخابات آزاد و بلامانع دانستند و این امر فرصتی برای اصلاح طلبان بود.

حضور اصلاح‌طلبان در مجلس آینده

مدیر مسئول روزنامه اعتماد یادآور شد: اصلاح‌طلبان در انتخابات امسال با وجود تمامی بی وفایی هایی که نسبت به آنان صورت گرفت وارد میدان انتخابات شدند و مردم را نیز تشویق به حضور حداکثری کردند.

وی در خصوص رد صلاحیت هاشمی نیز بیان کرد: در انتخابات سال جاری هاشمی رفسجانی تائید صلاحیت نشد اما او قهر نکرد و با حمایت از انتخابات موجب شد تا امروز با همدلی و وحدت مذاکرات ژنو به خوبی رقم بخورد.

به گفته وی 90 درصد اصلاح‌طلبان و میانه‌روها مجلس آینده را تشکیل می دهند و این امر موجب هماهنگی و تعامل بیشتر دولت و مجلس می شود. 

کد خبر 2184408

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha