به گزارش خبرگزاری مهر، در این جلسه دبیران رشتههای مختلف جشنواره ضمن ارائه فعالیتهای انجام شده و چشماندازهای كه تاكنون جشنواره بر اساس آن فعالیت كرده، ادامه روند فعالیتها را به صورت مناسب خواستار شدند.
معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن ارائه دیدگاههای خود مبنی بر جریانسازی و نهادینه ساختن ارزشهای علمی، هنری منطبق با فعالیتهای انجام شده كه همساز با جریان هنری دهه فجر خواهد بود تاكید كرد كه ادامه فعالیتها با حضور استادان و در حوزه شورای سیاستگذاری و دبیران جشنواره انجام شود.
مرادخانی درباره حضور آقای میرهاشمی كه گفته میشود از فعالیتها كنارهگیری و استعفای خود را ارائه كرده است، اعلام كرد: اصولا مدیران دولت در جریانهای تغییر دولت در حال تغییر هستند اما افرادی كه در جریان فعالیتهای هنری بهویژه جریانهای مستمر و مداوم مانند جشنواره تجسمی فجر هستند، لازم است كه باثبات، بدون دغدغه و با احترام كارشان را ادامه دهند، بنابراین استعفا یا هرگونه كنارهگیری منتفی است.
مرادخانی افزود: اصولا با حضور استادان متقدم و همراهی آنان جشنوارهها صاحب منزلت و اعتبار خواهند بود و امیدوارم این جشنواره با حضور شورای دبیران و استادانی كه نامشان را در شورای سیاستگذاری دیدم با نهایت موفقیت و اقبال هنرمندان كار خود را ادامه دهد و شاهد شكوفایی آن باشیم.
مرادخانی در ادامه گفت: جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر میبایست جریان ساز باشد و الگوهایی ارائه كند و از چنان اعتباری برخوردار باشد كه همه هنرمندان به شركت در جشنواره علاقهمند باشند. انتظار از جشنواره تجسمی زیاد است و خروجی جشنواره و بسترسازی آن برای هنرهای تجسمی اهمیت بسیاری دارد، بنابراین اگر جشنواره فجر بتواند جریان سیال هنرهای تجسمی را شكل دهد و بسترسازی كند باید این رویداد را تقویت كرد.
معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: جشنواره هنری از جمله جشنواره هنرهای تجسمی فجر به بررسی نیاز دارند تا روشن شود كه آیا توانسته عمده هنرمندان را متقاعد كند جریان سیال هنرهای تجسمی را شكل دهد و آیا باید با همین روند ادامه یابد یا تغییراتی در آن ایجاد شود.
مرادخانی ادامه داد: رویكرد ما این است كه جشنواره ها و برنامه ها توسط بخش خصوصی برگزار شود و معاونت هنری و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از برنامه ها حمایت كند.
معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به مشكلات این معاونت گفت: معاونت هنری در حال حاضر در شرایط مالی مناسبی نیست و مشكلات متعددی دارد كه البته حل خواهد شد. ما به دنبال چابك سازی مجموعه هستیم و سعی داریم فرصت هایی مانند بی ینال ونیز را كه متاسفانه از دست رفته است، احیا كنیم.
مرادخان اظهار امیدواری كرد ششمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر با تلاش دبیران و همارهی هنمرندان به نحو مناسبی برگزار شود.
اصغر امیرنیا؛ مدیر كل هنرهای تجسمی نیز در این جلسه بر اهمیت جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر در كنار دوسالانه های تجسمی تاكید كرد.
عبدالرحیم سیاهكارزاده، دبیر اجرایی ششمین جشنواره بین الملی هنرهای تجسمی فجر نیز گزارشی از روند اجرایی ششمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر ارائه كرد.
دبیران ششمین جشنواره بنی المللی هنرهای تجسمی فجر نیز در این جلسه نظرات و دیدگاههی خود را درباره این رویداد بیان كردند.
ششمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر در رشته های نقاشی، با موضوع انسان معاصر، خوشنویسی در سه گرایش نستعلیق، شكسته نستعلیق و نسخ و ثلث با موضوع آزاد نگارگری در سه گرایش نقاشی ایرانی با موضوع شعایر ایرانی-اسلامی و تذهیب و گل ومرغ با موضوع آزاد، مجسمه سازی با موضوع راه بی انتها و سرامیك هنری با موضوع آزاد در بخش ملی برگزار می شود.
بخش بین الملل ششمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی دررشتههای كاریكاتور در دو گرایش كارتون با موضوع هنر و چهره با موضوع سیاستمداران مطرح جهان، عكاسی در گرایش مستند با موضوع امید و شادی های زندگی، پوستر با موضوع انرژی و تصویر سازی با موضوع خانواده برگزار می شود.
فیلم های مستند هنرهای تجسمی بخش دیگر ششمین جشنواره تجسمی فجر است.
هنرمندان برای شركت در بخش ملی و بین الملل ششمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی می توانند تا 29 آذرماه سال جاری در سایت جشنواره به نشانی www.ivafestival.irثبت نام كنند و آثارشان را ارسال كنند.
نظر شما