به گزارش خبرنگار مهر، فتاح محمدی بعداز ظهر سه شنبه در نشست هماهنگی برگزاری این کنگره افزود: برگزاری این کنگره موجب خارج شدن این امامزاده از مهجوریت و رونق سیاحتی و زیارتی این حرم مطهر می شود.
وی زمان برگزاری این کنگره را دهه کرامت سال آینده عنوان کرد و بیان داشت: در سال های آتی این کنگره در سطح بین المللی برگزار خواهد شد.
محمدی وجود بارگاه حضرت بی بی حکیمه(س) را برکتی برای استان دانست و اظهار داشت: باید این حرم مطهر به قطب چهارم فرهنگی و مذهبی کشور تبدیل شود.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار استان با اشاره به مشکلات جاده دسترسی به حرم بی بی حکیمه(س) اظهار داشت: باید از ظرفیتهای شرکت نفت در زمینه رفع مشکل جاده دسترسی به حرم مطهر استفاده شود.
محمدی، عدم وجود سالن برگزاری همایش را یکی دیگر از مشکلات این حرم مطهر عنوان کرد و بیان داشت: ساخت سالن در کنار حرم می تواند نقش به سزایی در رونق برنامه های فرهنگی این حرم داشته باشد.
وی از تشکیل چهار کمیته در زمینه اجرای هر چه باشکوه تر این کنگره ملی خبر داد و گفت: این کمیته ها شامل کمیته اجرایی، کمیته فرهنگی و تبلیغی، کمیته علمی و کمیته پشتیبانی است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هم در این نشست گفت: کهگیلویه و بویراحمد به دلیل حضور بقعه متبرکه بی بی حکیمه(س) خواهر امام رضا(ع) می تواند به عنوان حرم چهارم اهل بیت مطرح شود.
امین کمالوندی افزود: وجود بارگاه متبرکه امامزاده بی بی حکیمه(س) یک نقطه اتکا و قوت معنوی برای جنوب کشور و حتی کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس به حساب می آید.
وی بیان کرد: بر اساس آمار ارائه شده اوقاف و امور خیریه استان سالانه بیش از چهار میلیون زائر در محل این امامزاده اقامت می کنند.
کمالوندی اظهار داشت: این ظرفیت بسیار مناسبی برای شناساندن استان کهگیلویه وبویراحمد به عنوان قطب معنوی و مذهبی جنوب کشور است.
نظر شما