به گزارش خبرنگار مهر حجتالاسلام سعید آخوندی صبح پنجشنبه در جلسه کارگروه قاریان و اساتید قرآنی نیشابور در نمازخانه اداره اوقاف و امور خیریه این شهرستان، افزود: هدف اصلی از برگزاری این مسابقات در نیشابور ایجاد موج قرآنی و تاثیرگذاری آن در فضای شهرستان است و امیدواریم بعد از مسابقات اتفاقات خوبی را شاهد باشیم.
وی با بیان اینکه از تمامی اساتید و قاریان نیشابوری طلب همکاری میکنیم، اظهار داشت: امیدواریم بزرگترین و بالاترین برداشت از مسابقات قرآنی را اساتید قرآن نیشابور رغم بزنند.
این مقام مسئول در اوقاف استان خراسان رضوی گفت: نخبگان قرآنی از هم اکنون باید در بین قاریان شهر آمادگی کامل را ایجاد کنند.
آخوندی یادآور شد: باید بچههای قرآنی در برگزاری این مسابقات پای کار باشند و این میزبانی را از آن خود بدانند.
لزوم تجلیل از پیشکسوتان قرآنی
وی خواستار ایجاد نمایشگاه معرفی فعالیتهای قرآنی نیشابور در حاشیه این مسابقات شد و گفت: باید تجلیل از پیشکسوتان قرآنی نیز در برنامه باشد.
همچنین مسئول موسسه قرآنی حکمتآموزان نیشابور گفت: مسابقات قرآنی موج خوبی ایجاد میکند که موجب رشد و تعالی فضای قرآنی شهرستان میشود.
محمد عمارلو افزود: باید سعی کنیم که جمعیت قرآنی و مردم شهرستان را وارد عرصه کنیم.
وی اظهار داشت: دو هزار فارغالتحصیل قرآنآموز در نیشابور هستند که به همه آنان و جلسات قرآنی شهرستان و شهرهای اقماری اطلاعرسانی میشود.
همچنین عمارلو خواستار برگزاری جلسه هماهنگی با تمامی اساتید جلسات قرآنی شد.
هدف فقط برگزاری مسابقات قرآنی نیست
نفر اول مسابقات قرائت قرآن نیروهای مسلح گفت: باید مراسم گرامیداشت قاریان شهید برگزار شود زیرا هدف فقط برگزاری مسابقه نیست بلکه ترویج فرهنگ قرآنی است.
علی قاسمآبادی در جلسه کارگروه قاریان و اساتید قرآنی نیشابور در نمازخانه اداره اوقاف و امور خیریه نیشابور، افزود: برای مرحله پایانی مسابقات نیز اطلاعرسانی شود که جمعیت زیادی از قرآندوستان شرکت کنند، زیرا از اهمیت خاصی برخوردار است.
وی خواستار اجرای قاریان میهمان در نیشابور شد و گفت: باید برخی مساجد محوری، پادگانها، آموزش و پرورش و دانشگاهها را هماهنگ کرد و از وجود اساتید میهمان استفاده کامل کرد.
قاسمآبادی 14 سال برگزار نشدن مسابقات قرآنی اوقاف استان در نیشابور را در حالی که سه سال در سبزوار و سه سال نیز در کاشمر برگزار شده است را ریشه در ضعف مسئولان فرهنگی شهرستان بیان کرد.
یک استاد قرآنی دیگر نیز در این جلسه، گفت: باید در افتتاحیه و اختتامیه این مسابقات از اساتید بزرگ تفسیر و قرائت کشور استفاده شود.
فاطمه پوررفیعی تصریح کرد: باید سعی شود به تمامی شرکتکنندگان در مسابقات یک یادبود اهدا شود.
وی بیان داشت: حتما در ترکیب 13 نفره هیئت داوران مسابقات قرآنی اوقاف استان خراسان رضوی در نیشابور از اساتید برجسته این شهرستان استفاده شود.
ایرج رضوانی دیگر استاد قرآن بود که در این جلسه از وضعیت برگزاری مسابقات در سالهای گذشته انتقاد کرد و گفت: مسابقه اذان، تواشیح و ابتهال در سطح بین روستایی برگزار شد و بیشتر گزارش کاری بود.
وی از وقت کم قاریان و شرکتکنندگان در مسابقات در برخی اوقات بهشدت انتقاد کرد و گفت: در این وضعیت حق شرکتکنندگان تضییع میشود.
نظر شما