عباس قائد رحمت در گفتگو با خبرنگار مهر درمورد گزارش منتشر شده تحقیق و تفحص از تامین اجتماعی تاکید کرد: بر اساس قانون و طبق آئین نامه داخلی مجلس گزارش نهایی بررسی و طی مدت کوتاهی در صحن علنی مجلس قرائت شد و در نهایت مشکلاتی در این گزارش وجود داشت که هم هیات تحقیق و تفحص و همچنین کمیسیون اجتماعی در این خصوص به نتیجه رسیدند که این موضوع نیاز به بررسی دقیق تر دارد و این اتفاق نیز رخ داد.
وی با اشاره به اینکه این پرونده به قوه قضائیه ارائه می شود گفت: در یکی از دادگاههای کیفری تهران، پرونده بررسی می شود و در صورت درخواست توضیحات، نماینده کمیته تحقیق این موضوع را انجام خواهد داد و در غیر اینصورت پس از گذشته سه ماه نتیجه نهایی به ما اعلام می شود.
عضو کمیته تحقیق و تفحص از تامین اجتماعی مجلس گفت: به فرد یا افرادی که نامشان در این گزارش وجود دارد قبل از قرائت در مجلس اطلاع داده شد که برای ارائه توضیحاتی به این کمیته مراجعه کنند و برخی برای دفاع و ارائه مستندات آمدند اما تعدادی نیز رجوع نکردند و در نهایت گزارش قرائت شد.
به گفته قائد رحمت قوه قضائیه ظرف مدت سه ماه باید این پرونده را خارج از نوبت بررسی کند و افرادی که مراجعه نکردند می توانند برای ارائه توضیحات به دادگاه بروند. البته کمیته تحقیق و تفحص اطلاعات را قبل از انتشار در اختیار فرد و یا افراد مورد نظر در این گزارش قرار داده بود.
دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس در مورد گزارش نهایی تحقیق و تفحص گفت: این گزارش بسیار مفصل بود و در خصوص سوء مدیریت، مشکلات مالی، وام های نامتناسب و غیرمنطقی، حوزه درمان تامین اجتماعی، مدیریت شستا، شرکت های هلدینگ سیمان، فولاد، نفت و غیره مطالبی را جمع آوری و منعکس کردیم.
به گفته قائد رحمت به عنوان مثال برخی از کارکنان کارخانجات تحت پوشش هلدینگهای تامین اجتماعی مانند فارسیت درود و سیمان که زیرمجموعه شستا هستند تا زمانی این که این کارخانه درآمدی داشته به شستا منتقل می شده اما بعد از چند سال که به مشکل برخورده این کارخانه تعطیل و 420 نفر از خانواده کارگران با مشکل جدی مواجه شده اند به طوریکه هشت ماه مطالبه دریافت نکرده اند که همین موضوع باعث اعتراضات گسترده آنها شده است. این در حالی است که بیش از 3 فرصت شغلی را برخی از افراد در تامین اجتماعی و زیرمجموعه های آن اشغال کرده اند و بیش از میلیونها تومان به عنوان پاداش و همچنین سه برابر حقوق افراد عادی دریافت میکردند که این انصاف نیست.
وی با اشاره به این که تمامی گزارشات تخلفات قطعا وجود دارد گفت: افرادی که مسئول بروز این تخلفات بودند از رئیس جمهور، وزیر، معاون اول رئیس جمهور، مدیرعامل سازمان های ذیربط باید پاسخگو باشند و اینکه بگویند اطلاعی نداشته ایم نشان از سوء مدیریت آنها دارد.
دبیر کمیته تحقیق تفحص از تامین اجتماعی مجلس اظهار داشت: متاسفانه تامین اجتماعی به حیات خلوت دولت تبدیل شده بود و این ظلمی است به کارکنان، سهام داران، بازنشستگان و غیره و در نهایت این بازنشستگان هستند که در خصوص درمان، مستمری و معیشت خود با مشکل مواجه اند. ما به عنوان وکیل مردم وظیفه داریم در سوال ها و استیضاح قانونی عمل کرده و هیچ تفاوتی برای ما ندارد که متخلفان وابسته به کجا هستند. با صراحت و شفافیت تخلفات را اعلام می کنیم و از قوه قضائیه می خواهیم هر چه سریع تر نتیجه بررسیها را به ما و مردم اعلام کنند و با متخلفین برخورد جدی انجام شود.
نظر شما