به گزارش خبرنگار مهر، این تلویزیون تعاملی از طریق پروتکل اینترنت و زیرساخت مخابراتی، شبکه های تلویزیونی دیجیتال را از طریق یک اتصال پهنای باند وسیع در اختیار کاربر قرار می دهد و کاربر می تواند تصاویر تلویزیونی را با فناوری شبکه های کامپیوتری مشاهده کند.
آی پی مدیا از سال 86 و در راستای تحقیقات اولیه در زمینه ارائه محتوای صوتی و تصویری بر روی زیرساخت های شبکه آی پی در دستور کار معاونت رسانه مجازی سازمان صدا و سیما قرار گرفت و پس از آن در قالب تفاهم نامه ای با شرکت مخابرات ایران ارائه این سرویس در بستر های مخابراتی موجود امکان پذیر شد. این سامانه در حال حاضر پس از طی کردن فاز آزمایشی در مرحله اجرای کشوری قرار دارد و قرار است در فاز نخست 126 هزار خانواده ایرانی در 6 استان کشور شامل تهران، آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی، یزد و قزوین از قابلیت های این رسانه مبتنی بر اینترنت استفاده کنند.
آی پی مدیا با نام تجاری آی سیما در اختیار کاربران قرار می گیرد و مجموعه ای از برنامه شبکه های ملی و استانی صدا و سیما تمامی شبکه های تخصصی این سازمان، آرشیو یک ماهه این شبکه ها، فیلم، سریال، صدا و موسیقی درخواستی، خدمات عمومی آنلاین، برنامه های کاربردی بر روی اپلیکیشن اندروید، بازی و اینترنت را شامل می شود.
به گزارش مهر، فاز نخست راه اندازی این پروتکل ارتباطی و تعاملی امروز سه شنبه با حضور مدیران شرکت مخابرات ایران و سازمان صدا و سیما در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما آغاز به کار کرد.
نظر شما