۲۳ آذر ۱۳۹۲، ۱۲:۳۶

خروج وا حدهای آبکاری از شهر تهران/ پاکسازی کامل ناصر خسرو تا پایان سال 92

خروج وا حدهای آبکاری از شهر تهران/ پاکسازی کامل ناصر خسرو تا پایان سال 92

مدیر عامل شرکت ساماندهی مشاغل شهر تهران از خروج واحد های آبکاری صنعتی از شهر تهران خبر داد و گفت: در تهران در حدود 790 واحد آبکاری وجود دارد که تنها در حدود 240 واحد از آنها دارای جواز و پروانه کسب هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر ،مدیر عامل شرکت ساماندهی مشاغل شهر تهران در جلسه مشترک کمیسیون سلامت و محیط زیست و خدمات شهری شورا با معاون خدمات شهری شهرداری تهران با ارائه گزارشی از عملکرد این شرکت از خروج واحد های آبکاری صنعتی از شهر تهران خبر داد.

رضا قدیمی در این ارتباط گفت: آنچه که در سرلوحه اقدامات این شرکت قرار گرفته است پاکسازی و انتقال کامل شیمیای فروشان از خیابان ناصر خسرو تا پایان سال 92 است که این امر با جدیت دنبال می شود. همچنین خروج واحد های آبکاری که در اولویت برنامه های ما قرار دارد.

وی در تشریح این امر تصریح کرد: هم اکنون در تهران در حدود 790 واحد آبکاری وجود دارد که تنها در حدود 240 واحد از آنها  دارای جواز و پروانه کسب هستند .

وی در ادامه افزود: انتقال این واحد ها در دستور کار قرار گرفته و در صورت عدم انتقال،  واحد ها پلمپ خواهند شد.

قدیمی  یاد آور شد : آنچه که دارای اهمیت است این خواهد بود که انتقال صنوف باید با ارتقا و استفاده از ابزار های نوین صورت گیرد و این طور نباشد با انتقال صنوف آلودگی هم منتقل شود.

وی همچنین به  ساماندهی اتحادیه ها حمل و نقل بار و مراکز خرید و فروش خودرو اشاره کرد و خاطرنشان ساخت :از جمله اقدامات دیگر ما ساماندهی اتحادیه های حمل و نقل بار به ویژه در محدوده میدان شوش خواهد بود  که قرار است  در زمینی به مساحت 300 هکتار در قعات 5000 متری در آراد کوه ساماندهی شوند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از مشاغلی که سبب مزاحمت برای شهروندان می شود مراکز خرید و فروش خودرو است که در این حوزه تا به حال شهرداری تهران 5 مرکز شهید دوران ،خاوران،چیتگر ،شهید سعیدی و شهید رجای را دایر کرده و در صد هستیم تا از کسب افرادی که به طور غیر قانونی اقدام به سد معبر در محلات و مناطق به اسم نمایشگاه خودرو می کنند جلوگیری کنیم.

 محمد حقانی نایب رییس کمیسیون محیط زیست ،سلامت و خدمات شهری  نیز در این ارتباط گفت: ما انتظار داریم با تشکیل کار گرو های تخصصی در حوزه خدمات شهری ،سلامت و نیز محیط زیست اقداماتی از قبلی ساماندهی مشاغل هر چه سریعتر انجام شود.

وی با اشاره به معضلاتی که برخی مشاغل برای مردم شهر ایجاد می کنند افزود: اقدامات  غیر کارشناسی سبب شد برخی مشاغل در داخل شهر ها شیوع پیدا کنند و امروزه شاهد هستیم این مشاغل بر جای جای زندگی مردم اثر گذار هستند و باعث به وجود آمدن مشکلاتی برای آنان خواهند شد از اینرو ساماندهی این صنوف که البته باید همراه با ارتقا مسائل ایمنی ،سلامت و نیز زیست محیطی باشد باید در دستور کار قرار گیرد.

حقانی ادامه داد : امروز نزدیک به یک میلیون صنف در تهران داریم که باید ،اندیشه های نو برای ساماندهی این صنوف شکل گیرد.

وی با اشاره به مشارکت مردم تصریح کرد: یکی از اقدامات مهمی که می تواند در سامادندهی صنوف و یا خروج مشاغل مزاحم از شهر دخیل باشد مشارکت مردم و نیز اصناف است که می تواند سبب تسریع در این روند شود. شهرداری هم باید بستر لازم از طریق ایجاد فضاهای قابل دسترسی برای مردم و نیز با  اتخاذ تمهیدات خاص برای اینی شهروندان و همچنین حفظ محیط زیست را فراهم آورد.

وی در پایان یاد آور شد : من اعتقاد دارم که مشارکت مردمی در راستای اجرای سیاست های اصل 44 قانون اساسی می تواند در بهبود این وضعیت ثمربخش باشد.

کد خبر 2195071

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha