۲۴ آذر ۱۳۹۲، ۱۲:۰۹

در کهگیلویه و بویراحمد/

10 اکیپ ثابت و سیار در طرح امداد و نجات زمستانی فعالیت می کنند/ کمبود تجهیزات امداد و نجات

10 اکیپ ثابت و سیار در طرح امداد و نجات زمستانی فعالیت می کنند/ کمبود تجهیزات امداد و نجات

گچساران - خبرگزاری مهر: مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه وبویراحمد از آغاز طرح امداد ونجات جمعیت هلال احمر استان با مشارکت 10 اکیپ ثابت و سیار خبرداد.

مسعود مثنوی به خبرنگار مهرگفت: طرح امداد و نجات زمستانی که از 20 آذر آغاز شده تا 15 اسفند ادامه خواهد داشت و سپس طرح امداد و نجات نوروزی شروع خواهد شد.

مثنوی افزود: این طرح با تشکیل چهار اکیپ ثابت و شش اکیپ سیار در کلیه محورهای مهم مواصلاتی استان و نقاط حادثه خیز به اجرا در خواهد آمد.

وی همچنین برگزاریهای مانورهای مربوط به کاهش حوادث ناشی از بلایای طبیعی را بسیار موثر عنوان کرد و افزود: امدادگران جمعیت هلال احمر با اجرای این مانورها آمادگی مضاعفی در زمان حوادث غیرمترقبه پیدا خواهند کرد.

کمبود تجهیزات امداد و نجات در استان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کمبود تجهیزات امداد و نجات در استان را تایید کرد و اظهارداشت: با رایزنی های انجام شده بسیاری از نیازها و کمبود های وسایل امداد و نجات مرتفع شده است و درتلاش برای رفع کامل کمبودها هستیم.

مثنوی جمعیت هلال احمر شهرستان گچساران را یکی از بهترین مراکز استان عنوان کرد و افزود: در حال حاضر طی بازدیدی که از انبارهای نگهداری تجهیزات امداد و نجات بعمل آمده بیشترین کمبود در گچساران مربوط به تجهیزات امدادونجات سیلاب و غواصی است.

وی تصریح کرد:کمبود سگ های امداد و نجات در همه مراکز استان ها وجود دارد اما نیاز به وجود سگ های جستجو در گچساران و سایر شهرهای استان احساس می شود .

این مسئول تجهیزات جمعیت هلال احمر گچساران را در بحث امدادو نجات کوهستان و جاده بسیار مطلوب دانست و افزود: در سایر موارد امدادی نیز طبق مصوبات سفر نماینده ولی فقیه به این شهرستان اقدام خواهد شد.

 

 

 

کد خبر 2195786

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha