به گزارش خبرنگار مهر، محمد صفايي ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: همه مسئولین به عنوان یک مسلمان باید در راستای ترویج علوم قرآنی گام بردارند.
صفايي افزود: برای تعمیق بخشیدن به معارف و آموزه های قرآنی بایستی مدارس و مهدهای قرآن از همان ابتدا به مفاهیم و محتوایاین کتاب آسمانی بپردازند.
وي ادامه داد: همانطور که برای معطوف کردن مردم به ورزش فوتبال مدارس فوتبال راه اندازی می کنند باید تعداد مدارس قرآنی نیز افزایش یابد و روی محتوای کار که همان تربیت قرآنی است متمرکز شوند.
صفايي گفت: جلسات قرآنی در شهرستان بیشتر به تلاوت و تجوید گذرانده می شود تا مفاهیم و از طرفی بیشتر مسابقات قرآنی روی تلاوت معطوف شده است.
وی در ادامه بیان کرد: جلسات کمیته سی و ششمین دوره مسابقات قرآن کریم از تیرماه سال جاری در قالب پنج جلسه آغاز به کار کرد که در این میان آموزش و پرورش و دانشگاه ها بیشترین مشارکت را در زمینه تبلیغات داشتند.
وی با اشاره به تخصیص 10 هزار سهمیه جهت شرکت در این دوره از مسابقات به شهرستان گناباد از ثبت نام 12 هزار نفر خبر داد.
صفایی در بیان ارزیابی خود نسبت به کمیت و کیفیت در زمینه ثبت نام و برگزاری مراحل مقدماتی نسبت به سال گذشت افزود: کارگروه ها نسبت به سال قبل فعال تر بوده اند و تجربیات زیادی کسب شد ولی این کفایت نمی کند چرا که در شهرستان اساتید مجرب در زمینه حفظ، مفاهیم و تفسیر قرآن نداریم.
فرماندار گناباد از سازماندهی انجمن دوستداران قرآن کریم به ریاست امام جمعه شهرستان با هدف حمایت نرم افزاری و سخت افزاری دانش قرآن و ارائه دستاوردهای قرآنی خبر داد و خواستار کمک اداره کل اوقاف در پیشرفت کار در این زمینه شد.
وی برگزاری این مسابقات را فی نفسه مقدمه ای در ترویج و گسترش فرهنگ قرآنی دانست و تاکید کرد: ما نباید این مسابقات را هدف بدانیم چرا که این یک آسیب است و باید این اقدامات را به عنوان ظاهر و ظرف هدف خود تلقی کنیم.
نظر شما