به گزارش خبرنگار مهر، کامیاب شادمان صبح سه شنبه در نخستین همایش ملی مدیریت یکپارچه شهری و نقش آن در توسعه پایدار شهری اظهار داشت: شهرداری ها و سازمان های مرتبط با حوزه عمران شهری باید از پژوهش های مراکز تولید علم استفاده کنند و با تشکیل اتاق های فکر دانشگاهی می توان این مهم را تحقق بخشید چرا که از مهمترین بخش هایی که می تواند در توسعه نقش داشته باشد بخش علمی و دانشگاه است.
وی افزود: در تمام شهرهای دنیا بحث مدیریت یکپارچه شهری به خوبی اجرا شده است و تمامی شرکت های خدمات رسان زیرمجموعه شهرداری ها هستند و همین مسئله باعث توسعه پایدار شهرها شده است.
شهردار سنندج ادامه داد: در حال حاضر نیز لازم است در شهرهای استان کردستان نیز این هماهنگی بین بخشی را با حضور شرکت های خدمت رسان ایجاد کنند تا توسعه پایدار در شهرها ایجاد شود.
شادمان با بیان اینکه مراکز مطالعات شهرداری آماده کسب نظرات علمی است، یادآور شد: در شورای شهر نیز باید توسط مدیران هماهنگی ایجاد شود و با توجه به نیاز شهرها که مدیریت علمی لازمه حرکت در محور توسعه آن است، نیازسنجی علمی صورت گیرد.
وی در ادامه سخنان خود توسعه شهری را در شهرهای کشور پایدار ندانست و بیان کرد: توسعه در شهرهای ایران شکل گرفته اما متاسفانه این توسعه پایدار نبوده است.
شهردار سنندج با بیان اینکه اگر توسعه پایدار در شهرها محقق می شد همایش و سمینارهای مربوط به آن برگزار نمی شد، گفت: پس از برگزاری سمینار و همایش های مختلف در این حوزه، آسیب شناسی خوبی برای رفع موانع توسعه شهری پایدار انجام گرفته اما از نتایج این همایش ها استفاده نشده و همین باعث عدم تحقق مدیریت یکپارچه شهری است.
شادمان افزود: مدیریت یکپارچه شهری در قانون پیش بینی شده است اما اجرای نمی شود که از دلایل آن نبود دید علمی شهرداری ها به بخش مدیریت شهری است.
وی اظهار داشت: باید مدیریت شهری یکپارچه، کارآمد و پایدار تمام امور سیستم شهری را با هماهنگی سازمان ها و نهادهای مربوطه انجام دهند تا رشد و گسترش شهرها با توجه به وضعیت شهرهای مدرن مناسب باشد.
نظر شما