به گزارش خبرنگار مهر، امان الله جعفری، پژهشگر شیروانی که دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی منابع طبیعی است؛ موفق به ساخت کامپوزیت پلیمری با استفاده از الیاف لیگنوسلولزی کود گاوی شد و توانست اين اختراع خود را به ثبت برساند.
اين پژوهشگر خراسان شمالي در گفتگو با خبرنگار مهر، عنوان كرد: کامپوزیت های پلیمری از جمله مواد مهندسی و ساختمانی جدید هستند که درسال های اخیر به طور جدی مورد توجه قرار گرفته و با توجه به قابلیت های ویژه این محصول، تولید و مصرف آن در سطح جهان با شتاب زیادی در حال گسترش است.
جعفری افزود: محصول ساخته شده به دلیل استفاده از الیافی که نسبت به سایر منابع ارزانتر و فراوان است، جایگزین مناسبی برای منابع لیگنوسلولزی و چوب ماسیو است و این مساله منجر به حفظ منابع طبیعی کشور مي شود که در حال حاضر با کمبود و گرانی منابع جنگلی و لیگنوسلولزی مواجه است.
وی با بیان این که تحقیقات این پروژه را از یک سال پیش آغاز کرده است، گفت كه رويكرد وي در زمينه اين اختراع تکیه بر توان داخلی کشور و تلاش براي يافتن راهی برای برون رفت از واردات چنین کالاهايي و از طرفی نیز حفظ منابع طبیعی کشور بوده است.
جعفری اظهار كرد كه به عنوان متخصص در اين زمينه از سرمايه گذران علاقه مند به توليد اين محصول استقبال مي كند.
به گفته وي برخي از موارد استفاده از این کامپوزیت صنایع خودرو سازی، صنایع هواپیما سازی، صنایع نظامی، صنایع ساختمانی، صنایع بسته بندی و ... هستند.
به گفته اين پژوهشگر شيرواني اختراع مذكور هجدهم آبان ماه امسال به شماره 81091 موفق به اخذ گواهینامه ثبت اختراع از سازمان ثبت اسناد و املاک کشور شده است.
نظر شما