۳ دی ۱۳۹۲، ۱۶:۰۱

ايمن سازي ترانزيت در هرمزگان سبب رونق اقتصادی كشور می‌شود

ايمن سازي ترانزيت در هرمزگان سبب رونق اقتصادی كشور می‌شود

بندرعباس - خبرگزاری مهر: استاندار هرمزگان با اشاره به اینکه هرمزگان كانون اصلي واردات و صادرات كشور محسوب مي شود، گفت: ایمن‌سازی و جلوگیری از انسداد مسيرهاي ترانزيتي در هرمزگان سبب رونق اقتصادی کشور می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، جاسم جادری با اشاره به ظرفيت عظيم بنادر مستقر در استان هرمزگان اظهار داشت: اين استان كانون اصلي واردات و صادرات كشور است و به لحاظ توسعه و ايمن سازي امكانات ترانزيتي از اهميت ويژه اي برخوردار است.

وي با اشاره به اینکه هرمزگان از هر 4مدل حمل و نقل ریلی، جاده‌ای، دریائی و هوایی بهره‌مند است، افزود: روانسازی، ایمن‌سازی و جلوگیری از انسداد جاده‌ها و مسيرهاي ترانزيتي در هرمزگان سبب رونق اقتصادی کشور می‌شود.

نماینده عالی دولت در هرمزگان سوخت قاچاق را مهم ترین معضل فراروی استان ذکر کرد و گفت: مشکلات بخش حمل و نقل فراوان است و قاچاق سوخت و انتساب آن به رانندگان سبب نارضایتی این زحمت کشان شده است.

جادري با بیان مشکلات پیش‌روی دولت تدبیر و امید، ابراز داشت: دولت تدبیر و امید وارث خزانه‌ای خالی است و امروز دغدغه توسعه و پيشرفت جاي خود را به دغدغه تامين اعتبار كافي براي پرداخت حقوق كارمندان و يارانه ها داده است.

وي با اشاره محاصره ظالمانه قدرت‌های بزرگ و کارشکنی‌ها مقابل دولت تدبیر و امید، اظهار داشت: علیرغم خزانه خالی و عدم درآمد کافی، مردم و دولت با استعانت خداوند از این پیچ خطرناک تاریخی هم عبور می کنند.

افق روشنی پیش روی حمل و نقل است

سرپرست راه و شهرسازی هرمزگان گفت: با تدوین و تصویب سند توسعه حمل و نقل استان افق تازه ای پیشروی این صنعت گشوده می شود.

فرشید دستوان که به مناسبت روز راهدار و هفته حمل و نقل و رانندگان سخن می گفت، افزود: با تصویب سند راهبردی و توسعه حمل و نقل هرمزگان از اقدامات جسته و گریخته و مقطعی پرهیز خواهد شد.

رئیس شورای حمل و نقل استان هرمزگان با اشاره به فرمان تاریخی امام خمینی (ره) در 26 آذر 62، گفت: رانندگان و کامیونداران در آن مقطع از تاریخ با حضور به موقع در بنادر و گمرکات عمده کشور کالا مورد نیاز مردم را به دیگر نقاط کشور حمل و ثابت کردند ایرانی توانائی انجام کارهای غیر ممکن را دارند.

وی در ادامه همکاری بخش های مرتبط در جاده ها را موجب امنیت راه ها عنوان کرد و گفت: تلاش راهدارها، اورژانس های جاده ای، پلیس راهور سبب امنیت در جاده ها می شود.

این مقام مسوول ابراز کرد: راهداران حتی از بذل جان شان در حفظ و حراست مسیرهای مواصلاتی کشور دریغ ندارند. وی راهدار شهید شهسواری را از مصادیق این مجاهدت ها عنوان کرد و گفت: حفظ و نگهداری راه ها و طرق مواصلاتی نیاز به ساز و کار تدوین شده ای دارد که با هم اندیشی و رایزنی این مهم امکان پذیر است.

سرپرست راه و شهرسازی هرمزگان تخصیص بودجه ای مستقل و جداگانه به منظور نگهداری از جاده را در سال 93 را راهکاری مناسب در حفظ جاده های کشور دانست و گفت: در بخش نگهداری از جاده ارقام اختصاصی ناچیز است.

دستوان یادآور شد: اگر تمام استانداردها در بحث جاده ها رعایت شود و فرهنگ مناسب و استفاده درست از امکانات انجام نشود در واقع کاری انجام نشده است.

رئیس شورای حمل و نقل هرمزگان در ادامه گفت: نظارت و کنترل بر سازمان های مرتبط به حمل و نقل از هرج و مرج های احتمالی در این بخش خواهد کاست. این مقام مسئول با اشاره به اهمیت هرمزگان در بخش های حمل و نقل، ترانزیت کالا و جابجایی مسافر، افزود: با توجه به رتبه بالای استان در توسعه و ترقی کشور ضرورت دارد شبکه حمل و نقلی به موازات آن توسعه یابد.

وی ادامه داد؛ 90 درصد جابجائی و حمل و نقل در جاده ها و تنها 10 درصد توسط راه آهن است. به گفته دستوان در حال حاضر استان 134 کیلومتر آزاد راه دارد که 269 کیلومتر آزاد راه باید داشته باشد.

سرپرست راه و شهرسازی هرمزگان با اشاره به 509 کیلومتر بزرگراه موجود در استان گفت: این میزان باید به 1400 کیلومتر در آینده ای نزدیک افزایش یابد.

دستوان در ادامه افزود: راه های اصلی استان 474 کیلومتر است که باید در افقی نزدیک به 1500 کیلومتر افزایش پیدا کند.

وی همکاری بین بخشی ادارات مرتبط به امنیت جاده های استان را در سطح خوبی ارزیابی کرد و گفت: 20 میلیون تن کالا از مبادی بنادر هرمزگان به دیگر نقاط کشور حمل شده است.

دستوان در ادامه با اشاره به جابجائی یک میلیون و پانصد هزار مسافر از پایانه های استان افزود: سال گذشته 3 میلیون و پانصد هزار تن کالای ترانزیتی از باراندازهای استان حمل شده است. وی با اشاره به احداث امکانات رفاهی بین جاده ای در محور استان گفت: 17 مجتمع رفاهی بین جاده ای در حال حاضر وجود دارد و در آینده ای نزدیک 19 مجتمع رفاهی بین جاده ای به این میزان افزوده می شود.

دستوان مدیریت هوشمند ترافیک و نصب دوربین های هوشمند در مسیرهای مواصلاتی را یکی از راه های بالا بردن ضریب ایمنی جاده ها ذکر کرد و گفت: نصب دوربین های کنترل سرعت و بهره برداری از آنها در نقاط گره دار ترافیکی و گلوگاه ها سبب کاهش حوادث بین جاده ای در محور هرمزگان شده است.

کد خبر 2201723

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha