۷ دی ۱۳۹۲، ۱۱:۲۰

پروژه «بازخوانی اصل برائت با تکیه بر امتنانیت آن» در حال انجام است

پروژه «بازخوانی اصل برائت با تکیه بر امتنانیت آن» در حال انجام است

حجت الاسلام والمسلمین خادمی کوشا مدیر گروه دانشهای وابسته به فقه پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی از آخرین وضعیت پروژه «بازخوانی اصل برائت با تکیه بر امتنانیت آن» خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام و المسلمین خادمی کوشا مدیر گروه دانشهای وابسته به فقه پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با اعلام این خبر گفت: این پروژه اصل برائت را براساس ادله امتنانی آن بررسی می کند و در پی کشف لوازم امتنانیت ادله برائت است. این پروژه از سال 91 توسط اینجانب شروع شده و تاکنون دو مقاله از آن چاپ شده است. طبق برنامه ریزی انجام شده امیدواریم بتوانیم این طرح را تا سال 93 و در قالب کتاب به جامعه علمی کشور تقدیم کنیم.

شماره 65 مجله علمی- پژوهشی «نقد ‌و ‌نظر» منتشر شد

بر اساس این گزارش در شماره 65 این مجله مقالات زیر ارائه شده است:

- کلام امامیه: ریشه‌ها و رویش‌ها؛ محمدتقی سبحانی

- مدرسه کلامی کوفه؛ اکبر اقوام کرباسی

- مدرسه کلامی قم؛ سید حسن طالقانی

- امتداد جریان فکری هشام بن حکم تا شکل‌گیری مدرسه کلامی بغداد؛ محمد جعفر رضایی

- ابو عیسی وراق؛ از اعتزال تا گرایش به مدرسه کوفه؛ عباس میرزایی

- جابر جُعفی؛ غالی یا متهم به غلو؛ مصطفی حقانی‌فضل

- عبدالله بن ابی یعفور؛ متکلمی ناشناخته از تبار محدثان امامیه؛ حسین منصورى راد

همچنین در این شماره از نشریه علمی ـ پژوهشی «نقد و نظر» حجت الاسلام اکبر اقوام عباسی به معرفی یکی از کلان طرحهای جاری پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی بنام «اندیشه‌نامه متکلمان امامیه» می پردازد.

پروژه «کتاب و مطبوعات دینی در ایران» به پایان رسید
 
ابراهیم خان محمدی مدیر پژوهش مرکز مطالعات فرهنگی و اجتماعی از آخرین وضعیت پروژه پروژه «کتاب و مطبوعات دینی در ایران (تحلیل روند، وضعیت‌سنجی،‌ آسیب‌شناسی)» خبر داد و گفت: این پروژه که خروجی آن در دو مجلد تنظیم شده، در گروه افکارسنجی و پیمایش مرکز مطالعات فرهنگی و اجتماعی اجرا شده است.

وی افزود: ارائه تصویری شفاف و جامع از وضعیت نشر کتب و مطبوعات دینی از نظر روند تولید و نشر در ایران معاصر و بررسی مقایسه ای آن با کل روند تولید و نشر کشور در ابعاد مختلف در دوره معاصر.بررسی وضعیت استانداردهای کتاب و مطبوعات بر روی کتب و مطبوعات دینی، بررسی آسیبها و فرصتها و چشم‌انداز آنها. شناسایی، دسته بندی و معرفی نقاط قوت و ضعف در بخشهای تولید و نشر از جهات مختلف و همچنین ارائه راهکار و پیشنهاد پیرامون آسیب‌های موجود پیش رو، از اهداف این پژوهش می باشد.

کد خبر 2203158

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha